114 resultaten

gereedschap

Goed gereedschap is het halve werk. Dit geldt niet alleen voor volwassenen, maar ook voor het gereedschap voor kinderen. Onderschat de kleine klusser niet, kinderen zijn ontzettend handig en inventief! Het zijn sponzen als het aankomt op nieuwe dingen leren. Bouwen en klussen stimuleert ook de creativiteit. Timmeren en zagen is bovendien ontzettend goed voor de ontwikkeling van de fijne motoriek. In veel gevallen zijn kinderen net zo handig als de gemiddelde volwassen klusser. Geef ze daarom echt gereedschap voor kinderen!

Lees verder
Sluiten
1-48 van 114 producten

Gereedschap voor kinderen

Zelf ga je niet aan de slag met een plastic boormachine, waarom zou je je kind dan wel plastic gereedschap geven in plaats van echt materiaal. Een ijzeren klauwhamer of accuschroevendraaier is het echte werk. Een mooi speelgoedmerk dat echt kindergereedschap maakt, is bijvoorbeeld Kids-at-Work. De verschillende hamers, tangen en ander gereedschap van dit Duitse merk zijn ergonomisch gevormd en passen perfect in de kleinere kinderhanden. Je kind bouwt straks met gemak zijn eigen boomhut!

Gereedschap voor kinderen koop je bij ilovespeelgoed.nl

Wat is er nu leuker dan samen met je ouders de hele hut verbouwen? Het plezier van zelf iets maken is zoveel groter dan wanneer je er alleen maar bij staat te kijken. Dit doe je natuurlijk met goed gereedschap in plaats van met willekeurig speelgoed. Bij ilovespeelgoed.nl kun je losse schroevendraaiers, meetlatten en zagen kopen, maar je kunt ook een complete gereedschapsset voor je kind aanschaffen. Met de juiste kinderwerkkleding erbij aan is je kleine helemaal klaar voor de volgende klus!