31 resultaten

kinderwerkkleding & helmen

Niet alleen volwassenen vinden het leuk om te klussen, kinderen houden er ook van om te timmeren en te zagen. Daarom is het belangrijk om kinderwerkkleding aan te schaffen. Zo bescherm je bijvoorbeeld handen en ogen tegen scherpe splinters. Laat je trouwens niet misleiden door hun formaat, kinderen kunnen vaak net zo goed klussen als hun ouders. Ze zijn ontzettend handig en inventief. Met de juiste kinderwerkkleding heeft je kleine de perfecte uitrusting en is hij klaar voor de eerstvolgende klus!

Lees verder
Sluiten
1-31 van 31 producten

Kinderwerkkleding

Wanneer je kleine aan een klus begint denk je waarschijnlijk het eerst aan de materialen en het gereedschap voor kinderen dat verkrijgbaar is, maar vergeet de bescherming ook niet. Veiligheid staat voorop, en die bied je met onze kinderwerkkleding! Je kind zal natuurlijk ook ontzettend blij zijn met een mooie gereedschapsset waarmee je kind allerlei gereedschappen bij elkaar heeft om verschillende klussen aan te gaan. Met alles bij elkaar kunnen jullie straks samen een echte boomhut bouwen.

Alles voor het klussen koop je bij ilovespeelgoed.nl

Wanneer je zelf een klusser bent en je kleine wil graag helpen, dan is het prettig om een paar werkhandschoenen te hebben die goed passen. Bij ilovespeelgoed.nl hebben we verschillende modellen en maten. Zo vind je bijvoorbeeld snijbestendige handschoenen in ons assortiment, deze zijn ideaal bij houtbewerking. Kindergereedschap is erg leuk speelgoed. Een mooi speelgoedmerk dat echt gereedschap maakt, is Kids-at-Work. Dit Duitse merk maakt ergonomisch gevormde hamers, tangen en ander gereedschap dat perfect past in de kleine kinderhanden.