42 resultaten

dino versiering

1-42 van 42 producten

Dino versiering

Het is feest met onze dino versiering! Er kan natuurlijk geen verjaardag voorbij gaan zonder een Tyrannosaurus Rex, Triceratops en Velociraptor in de kamer. Zeker niet wanneer je kleine gek is van dinosaurussen. Naast de gebruikelijke versiering hebben we nog andere feestartikelen die perfect binnen het dinothema passen. Denk bijvoorbeeld aan de taart of andere lekkernijen om op te trakteren. Met onze dinoversiering maak je thuis je eigen Jurassic World!

Geen feest zonder dino versiering

Nodig alle vriendjes en vriendinnetjes uit om op het dino feestje van je kind te komen. We geven je alvast een tip om het tot een topfeestje te maken: doe allerlei dino spelletjes met de kids. Zoals; wie kan het beste een dino nadoen? En het is natuurlijk geen echt feest zonder de dino versiering van ilovespeelgoed. Bovendien kan er op het feestje gespeeld worden met dino speelgoed en knutselen doe je met de leukste dino knutselspullen. Laat je verrassen door ons uitgebreide assortiment van dinosaurussen.

Ga terug in de tijd met onze dino versiering

Met onze dino versiering is het net alsof je teruggaat in de tijd. De verschillende dino’s zijn vrolijk afgebeeld of levensecht gevormd. Kom oog in oog te staan met een Tyrannosaurus Rex door ons dino speelgoed en leer alles over de Velociraptor en andere prehistorische dieren uit onze dino boeken. Met alle verschillende dino schoolspullen, knuffels en dino spullen voor de kinderkamer die je bij ilovespeelgoed.nl vindt, zijn de dino’s gelukkig nog niet helemaal uitgestorven!

Dino versiering voor een echt dino feestje!

Wanneer je een echte dino fan bent, krijg je ongetwijfeld wel een mooie dino verjaardagskaart in de brievenbus. Zo niet, dan hebben we gelukkig nog heel veel dino versiering om je dino feest compleet te maken! Tover je huis om tot een echte jungle en breng de dinosaurussen weer tot leven. Vier je liever feest met een ander thema? We hebben nog veel meer feestversieringen, kaarten en uitdeelcadeautjes in ons uitgebreide assortiment!