18 resultaten

uitdeelboekjes

1-18 van 18 producten

Uitdeelboekjes

Uitdeelboekjes zijn er voor elke leeftijd. Voor de dreumes die nog maar net vormen en kleuren kan herkennen en voor de kleuter die al wat woordjes kan lezen. Het leuke van de verschillende boekjes is dat ze vaak zijn toegepast op een thema. Viert je kleine een verjaardagsfeestje? Dan zijn er genoeg boekjes om uit te kiezen. De vriendjes en vriendinnetjes hebben met uitdeelboekjes een leuk en blijvend aandenken aan het verjaardagsfeestje. Laat je inspireren door het aanbod van ilovespeelgoed.nl.

Uitdeelboekjes traktatie

Bij een bijzondere gelegenheid wordt er vaak getrakteerd aan en door kinderen. Onze uitdeelboekjes als traktatie zijn ontzettend populair. Tegenwoordig zijn er echter zoveel uitjes, feestjes of bijzondere dagen waar kinderen naartoe gaan dat het goed is om alternatieven te hebben voor snoep. De gezonde traktatie is op veel scholen al verplicht, maar ook thuis is het goed om er meer aandacht aan te besteden. Probeer daarom eens uitdeelboekjes als traktatie.

Mini boekjes

Met mini boekjes laat je kinderen op een ongedwongen en laagdrempelige manier kennismaken met lezen. Boeken lezen brengt zoveel voordelen met zich mee. Het zorgt voor een grotere woordenschat en verbetert het geheugen. Naast een verbeterde leesvaardigheid gaan ook de schoolprestaties vooruit. Bovendien vermindert lezen stress. Genoeg reden dus om op tijd te beginnen met lezen. Mini boekjes zijn ook leuke uitdeelcadeautjes!

Uitdeelboekjes kopen

Wil je naast uitdeelboekjes kopen, meer leuke cadeautjes en speelgoed om uit te delen aanschaffen? We hebben een uitgebreid assortiment met puzzels en spelletjes, fopcadeautjes, sleutelhangers, fluitjes en vliegtuigjes die ideaal zijn om weg te geven. Wanneer vriendjes en vriendinnetjes langskomen om te spelen, kan het prettig zijn om ze een kleinigheidje te geven. Dit is iets nieuws en houdt ze vaak even bezig. Het is altijd handig om dit soort kleine cadeautjes in huis te hebben, je hoeft dus niet alleen uitdeelboekjes te kopen voor het verjaardagsfeestje van je eigen kind.