franck & fischer

 

 

Terug naar het merk Franck & Fischer

Het Deense Franck & Fischer is in 2005 opgericht door ontwerpster Annemarie Franck en bedrijfseconoom Charlotte Fischer. 

Danish Design heeft altijd een bepaalde sfeer. Unieke designs, pure stijl en hoge kwaliteit. Franck & Fischer’s producten zijn hierin geen uitzondering. Ze ontwerpen prachtig babyspeelgoed, grappige kinderaccessoires, rammelaars, muziekdoosjes, wagenspanners, zowel van zacht jersey als gehaakt.

Elk product is zorgvuldig vervaardigd met veel aandacht voor detail, om ervoor te zorgen dat de functionaliteit en een hoge speelwaarde hand in hand gaan met een aansprekend design. De kern van hun collectie zijn schattig uitziende dierenfiguren, zoals boerderij- en jungledieren. Handgemaakte knuffeltjes en rammelaars, gemaakt van fijn, zacht materiaal in prachtige kleuren.

Franck & Fischer maakt absoluut geen compromissen als het gaat om het produceren van speelgoed en accessoires. Ze nemen hun maatschappelijke en sociale verantwoordelijkheid zeer serieus. 

Franck & Fischer produceert biologisch waar mogelijk. Alle kleuren voldoen aan de Öko-Tex 100 standaard en al het hout is van plantage bos of MDF1. Zo zitten er geen schadelijke chemische stoffen in de lijm is de productie van al het speelgoed milieuvriendelijk. Ze werken aan een zeer nauwe en persoonlijke relatie met al hun leveranciers en hun werknemers. Milieu- en arbeidsomstandigheden staan hoog in het vaandel bij Franck & Fischer. We love it!