1349 resultaten

kinderspelletjes

De meeste kinderspelletjes duren niet meer dan 15 minuten! Fantastisch speelgoed om een 'dull moment' te pareren of om gezellig met elkaar om de tafel te hangen.

Bij ilovespeelgoed.nl hebben we een ruime keuze aan kinderspelen: kaartspelletjes, heel veel domino, goochelen, bordspelen. Sommigen zijn zo mooi of avontuurlijk, zoals die van Haba, dat je de competitie bijna vergeet.

Er zijn spelen in groot formaat en in klein formaat. Handig voor onderweg of op vakantie. In elk geval zijn er meer dan genoeg om de concurrentie met de IPad aan te gaan.

Lees verder
Sluiten
96-144 van 1349 producten

Kinderspelletjes

Bij ilovespeelgoed.nl hebben we een ruime keuze aan kinderspelletjes: van kaartspellen tot bordspellen. Er zijn spellen in groot en klein formaat, daarom ook handig voor op reis. In elk geval genoeg keuze om samen plezier te beleven. De meeste spellen duren niet meer dan 15 minuten wat net lang genoeg is om de aandacht erbij te houden. Want we begrijpen, dat is op jonge leeftijd soms best lastig! Kruip gezellig met elkaar aan tafel met onze kinderspelletjes.

Kinder bordspelletjes

Onze bordspelletjes zijn speciaal gemaakt voor kleine kinderen. Daarnaast zijn de meeste spellen relatief klein van formaat zodat ze handig zijn om mee te nemen naar een restaurant, wachtruimte of op reis. Bij ilovespeelgoed.nl hebben we nostalgische spellen zoals ganzenbord, dammen, schaken en Ludo! in een nieuw jasje gestoken met leuke plaatjes en schattige pionnetjes. Onze bordspelletjes zijn niet alleen heel leuk, maar stimuleren ook nog een het contact tussen ouders en peuters of kleuters.

Kinderspelletjes buiten

Stuur je kinderen de buitenlucht in met onze kinderspelletjes voor buiten. Onze actie spelletjes garanderen urenlang speelplezier en het oefenen van de motorische vaardigheden. Van het klassieke knikkeren of touwtje springen, tot bowlen en kegelen. Alle spelletjes zijn van de mooiste kwaliteit en kunnen tegen een stootje. Ze zijn zo avontuurlijk dat je de competitie bijna vergeet. Ga er samen op uit met onze kinderspelletjes voor buiten!

Educatieve kinderspelletjes

Bij ilovespeelgoed.nl heb je een ruime keuze uit educatieve kinderspelletjes. Leer op een leuke manier vaardigheden aan of draag kennis over aan je peuter, kleuter of kind door middel van een spelletje. Zo helpen we bijvoorbeeld bij het leren klokkijken, rekenen en veters strikken. Al deze educatieve spelletjes zijn er voor kinderen om op een goede manier en spelenderwijs iets te leren. Gebruik de filters om de educatieve kinderspelletjes voor de leeftijd van jouw kind te vinden!

Kinderspelletjes kopen

Kinderspelletjes kopen doe je met plezier en gemak bij Ilovespeelgoed.nl. Ons kinderspeelgoed is mooi, leerzaam, bijzonder en kwalitatief goed. Kinderen moeten namelijk van elke dag een feestje kunnen maken. Dit kan niet beter dan met fijn speelgoed. Als je voor 16.00 uur bestelt, versturen we dezelfde werkdag nog. Kinderspelletjes kopen doe je daarom bij dé online speelgoedwinkel: ilovespeelgoed.nl