351 resultaten

rugzakken

Op zoek naar de leukste, hippe rugzakken? Bekijk hier ons uitgebreide assortiment kinderrugzakken van bekende merken. Voor peuters, kleuters en kinderen. Met bijzondere designs.

Lees verder
Sluiten
48-96 van 351 producten

Rugzakken

Bij ilovespeelgoed begrijpen we dat een goede kinderrugzak niet alleen functioneel moet zijn, maar ook leuk en aantrekkelijk voor kinderen. Onze collectie rugzakken is daarom met zorg samengesteld en heeft verschillende designs die de verbeelding van je kind zullen prikkelen. Of je nu op zoek bent naar een kinderrugzak voor een peuter, kleuter of oudere kinderen, wij hebben voor iedere leeftijdscategorie een mooie rugzak! Met ons uitgebreide assortiment vind je gegarandeerd de perfecte rugzak voor jouw kleintje.

Rugzak meisje en rugzak jongens: van superheld tot fee

Ieder kind is uniek en heeft eigen voorkeuren. Een rugzak voor ‘n meisje of een rugzak voor jongens, ilovespeelgoed.nl heeft een breed scala aan stijlen en ontwerpen, zodat er altijd een rugzak is die bij de persoonlijkheid en interesses van je kind past. Van rugtassen met schattige bloemenprints, favoriete dieren, tot tassen met astronautenthema of stoere dino’s. Maar ook rugtassen met waanzinnige kleurencombinaties van bijvoorbeeld Hello Hossy of Sticky Lemon. Laat je kind zijn of haar persoonlijkheid stralen met een rugzak die helemaal bij hem of haar past!

Hoe kies je een rugzak voor je kind?

Een rugzak kiezen voor je kind kan een leuke en spannende ervaring zijn. Wij krijgen vaak de vraag: ‘Hoe kies je een rugzak voor je kind?’ Om je hiermee op weg te helpen, hebben we een handig overzicht gemaakt met belangrijke punten zodat je kleine fijn onderweg kan met een goede rugzak:

  • Behoeftes: wat moet er in de tas passen? Voor de peuterspeelzaal wellicht enkel een snackdoosje voor wat fruit, terwijl er voor school ook een broodtrommel en drinkbeker in moet passen.
  • Formaat: per leeftijd horen er verschillende formaten en liters bij een rugtas, gebaseerd op wat een kinderrugje kan dragen.
  • Voorkeuren: voor je kind is het fijn als hij of zij de rugzak mooi vindt. Je kunt aansluiten bij favoriete thema’s of kleuren of je kleine betrekken bij het kiezen.

Welk formaat rugzak kind?

Het formaat van de rugtas is afhankelijk van de lengte van je kleine en wat comfortabel op het rugje gedragen kan worden. Daarom hebben we een breed assortiment aan verschillende formaten kinderrugzakken die geschikt zijn voor peuters, kleuters en kinderen. We hebben een selectie gemaakt op basis van het aantal liters:

  • Rugzakken voor peuters tot 4 jaar: voor peuters hebben we speciale kleine rugzakken tot 6 liter die perfect passen bij hun kleine lichaampjes. Hier past een broodtrommel, een drinkfles en een setje kleding of een klein schriftje in.
  • Rugzakken voor kleuters van 4-6 jaar: grotere rugzakken tot ongeveer 8 liter waarin, naast een broodtrommel en drinkbeker, ook wat grotere schoolwerkjes passen.
  • Rugzakken voor kinderen van 6-10 jaar: voor kinderen vanaf 6 jaar hebben we stevige rugzakken van 11 t/m 13 liter. Een broodtrommel, drinkfles en schoolwerk of mappen passen in de tas.
  • Rugzakken voor kinderen 10+: voor kinderen vanaf 10 jaar hebben we kinderrugtassen vanaf 16 liter waarin ook boeken passen en waarbij de tas ook geschikt is voor een logeerpartijtje.

Rugtassen van duurzame materialen

Wij geloven in duurzaam speelgoed en dat geldt ook voor onze kinderrugzakken. We selecteren zorgvuldig rugzakken van materialen die lang meegaan, zodat je kind jarenlang plezier kan hebben van zijn of haar rugzak. De kinderrugzakken in ons assortiment zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen dagelijkse avonturen, zoals spelen in de speeltuin of rennen op school. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat de rugzak snel versleten raakt of dat de rits kapot gaat en je de tas moet vervangen. Bekijk de uitgebreide collectie stevige tassen en rugzakken!

Rugzak met koelvak

Bij ilovespeelgoed.nl hebben we ook een rugzak met koelvak, zoals die van A Little Lovely Company. Een handig extraatje die het dagelijks leven van je kind net iets gemakkelijker maakt. Ideaal voor het meenemen van een gezonde snack of drinken tijdens een dagje uit. Zo blijven de hapjes en drankjes van je kind altijd lekker koel onderweg, zonder dat je ook nog aan lunchtassen met isolerende laag moet denken.

Waar koop je een rugzak?

Wanneer je een kinderrugzak koopt bij ilovespeelgoed, kies je voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze rugzakken zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van duurzaamheid, functionaliteit en aantrekkelijkheid. Bestel vandaag nog jouw favoriete kinderrugzak op ilovespeelgoed.nl en geef je kind een praktische én stijlvolle metgezel voor elk avontuur op school of buiten.