akros

Het Spaanse merk Akros maakt educatief speelgoed en didactische spelletjes voor peuters, kleuters en schoolgaande kinderen. Leren gaat immers het best door te spelen! Als familiebedrijf levert Akros al meer dan 30 jaar de hoogste kwaliteit educatief speelgoed voor thuis, de crèche, op school of de naschoolse opvang.

Alle educatieve spelletjes en speelgoed van Akros zijn geïnspireerd door de Montessori pedagogiek. Als geen ander weet Akros dat ieder kind anders leert en andere behoeften heeft. Om hierin te voorzien werkt het merk samen met leerkrachten, kinderpsychologen, pedagogen, logopedisten en andere experts. Hierbij wordt speciale aandacht besteed aan creativiteit, zintuigelijke ontwikkeling, autonoom denken en menselijke waarden. Zo ontstaat leerzaam speelgoed dat de ontwikkeling van kinderen optimaal ondersteunt.

Akros vindt het belangrijk dat ieder kind op zijn of haar manier kan spelen. Door de educatieve achtergrond van Akros onderscheidt het merk zich als speelgoedmaker voor kinderen met ADHD, ASS of een visuele, auditieve, of intellectuele beperking. Zo is speelgoed toegankelijk voor iedereen.

Lees verder
Sluiten
Geen producten gevonden