20 resultaten

atelier pierre

Atelier Pierre doet zijn naam eer aan. Sinds 1968 helpt dit Belgische merk jonge designers om hun ontwerpen op de markt te brengen. Zo ontstaat een diverse collectie lifestyle artikelen en woonaccessoires voor kinderen. Naast divers is het aanbod van Atelier Pierre ook exclusief, want het gaat altijd om de eerste collectie van aanstormend talent.

Atelier Pierre dankt zijn naam aan de grootvaders van oprichters Sophie en Frank Vanhalst. Grootvader Pierre was een creatieveling, terwijl grootvader Camille als meubelmaker zijn eigen atelier had. Met Atelier Pierre wordt jonge ontwerpers de artistieke ruimte geboden om hun kunst te verwezenlijken. Dat maakt Atelier Pierre tot een authentiek merk, geworteld in ambacht, traditie en vakmanschap.

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe kinderlamp, decoratie voor de kinderkamer of een kleinigheidje, de deuren van Atelier Pierre staan altijd open.

Naast het stimuleren van jong talent en behoud van vakmanschap zet Atelier Pierre zich in voor duurzaamheid. Zo heeft het merk een levensbos aan laten leggen naast het hoofdkantoor in West-Vlaanderen. Het bos wordt door de eigen medewerkers onderhouden ter bevordering van de lokale biodiversiteit.

Lees verder
Sluiten
1-20 van 20 producten