b toys

Gedreven door herinneringen aan de kindertijd, het aanstekelijke gelach van eigen kinderen en allerhande moois wat ze tegenkwamen in het leven van alledag, werd het bijzondere B. Toys gestart. B. Toys is een speelgoedmerk dat innovatie en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft, terwijl het kinderen speelgoed biedt dat herkenbaar is en aanspreekt.

B.Toys heeft een unieke stijl en warm kleurgebruik. Ieder product is zo ontworpen dat kinderen er uitdagend mee kunnen spelen en het de ontwikkeling stimuleert.
Het speelgoed is gemaakt van recyclebaar kunststof en is vrij van weekmakers, ftalaten en andere giftige rommel.

Deze ‘groene’ lijn trekken ze ook door in het verpakken van hun speelgoed. Alle materialen zijn gerecycled of recyclebaar en de inkt en verf die ze gebruiken is op basis van soja of water. Verpakkingen zijn bovendien zo ontworpen dat ze een feest voor het oog zijn en de spulletjes er op een veilige en gemakkelijke manier in opgeborgen kunnen worden.

Dit fantastische speelgoedmerk biedt een scala aan kunststof speelgoed dat gezien mag worden, leuk en leerzaam is en bovendien aandacht schenkt aan de wereld van later.

1 artikel(en)

terug naar boven