8 resultaten

bunnies by the bay

Het Amerikaanse merk Bunnies by the Bay is de lieflijke creatie van de zussen Krystal Kirkpatrick en Suzanne Knutson. Sinds 1986 maakt dit familiebedrijf handgemaakte knuffeldieren die troost en steun bieden aan hun mensenmaatjes.

De vertederende knuffels van Bunnies by the Bay doen denken aan de vriendelijke dieren uit de verhalen van Beatrix Potter. De Bunnies by the Bay familie bestaat uit konijnenknuffels, bosdierenknuffels, zeedierenknuffels en boerderijdierenknuffels. Zo is er voor ieder kind een geschikt maatje te vinden.

Thuishaven van Bunnies by the Bay is Fidalgo Island aan de westkust van Noord-Amerika. Toen Krystal en Suzanne hun vader, oom en neef verloren na een grote storm, troostte hun grootmoeder de zussen met verhalen over konijntjes die in haar tuin leefden. Geïnspireerd door de verhalen van hun oma begonnen Krystal en Suzanne zelf verhalen te verzinnen en stoffen knuffeltjes te maken. Thuiseiland Fidalgo werd Cricket Island, en de zussen baseerden hun knuffels op vrienden, familieleden en kennissen uit het vissersdorp.

Vier decennia later ontwerpen de zussen alle Bunnies by the Bay knuffels nog steeds zelf. Iedere knuffel wordt met liefde en aandacht handgemaakt in Hutch Studio, de originele werkplaats waar het verhaal van Bunnies by the Bay ooit begon. Het handwerk en gebruik van vintage textiel maakt iedere knuffel van Bunnies by the Bay net zo uniek als zijn mensenvriendje.

Omdat de oprichters van Bunnies by the bay aan den lijve hebben ondervonden hoe belangrijk steun is in moeilijke tijden, zet het merk zich in voor verschillende non-profit organisaties voor kinderen in Amerika.

Lees verder
Sluiten
1-8 van 8 producten