9 resultaten

grennn

Stimuleer de fantasie en creativiteit met het duurzame, open einde speelgoed van Grennn. Bij het ontwerpen van de collectie heeft het Nederlandse merk Grennn de belevingswereld van het kind als uitgangspunt. Grennn streeft naar duurzame, tijdloze en unieke ontwerpen van de beste kwaliteit.

Het creatieve speelgoed nodigt kinderen uit om met losse speelelementen een eigen wereld te creëren. De collectie bestaat uit speelbakken die gevuld kunnen worden met speelrijst of magisch, kinetisch zand. Voor nog meer speelmogelijkheden kunnen daar accessoires aan toegevoegd worden zoals uitsteekvormen, speelbakjes en schepjes.

Dat duurzaamheid hoog in het vaandel staat bij Grennn blijkt uit het gebruik van milieuvriendelijke materialen. De zandvormpjes en speelbakjes van Grennn zijn bijvoorbeeld gemaakt van gerecycled houtzaagsel en biologisch afbreekbaar kunststof van plantaardige oorsprong. De speelrijst wordt geverfd met voedingskleurstoffen en de speel- en sorteerbakken zijn gemaakt van FSC-gecertificeerd hout.

Lees verder
Sluiten
1-9 van 9 producten