31 resultaten

jumbo

“Wij willen mensen vrolijk maken door hen te laten spelen en hen spelenderwijs te laten groeien, overal en altijd.” Dat is het motto van het speelgoedmerk Koninklijke Jumbo, dat collectie voor speelgoed, spellen en puzzel heeft.

Jumbo is onder andere bekend van de klassieker spellen als Stratego, Mens erger je niet!, Pim-pam-pet, Rummikub, Rubik’s en de prachtig geïllustreerde Jan van Haasteren puzzels. Maar bij Jumbo vind je ook de uitgebreide educatieve spellenserie genaamd 'ik leer...'. Met de ‘Ik leer’-spelletjes oefenen kinderen spelenderwijs verschillende vaardigheden. Voor iedere leeftijd is er een passend spel dat aansluit bij de lesstof en belevingswereld van het kind.

Gezellig met zijn alle aan tafel voor een gezelschapsspel? Dan zit je bij Jumbo goed. Denk bijvoorbeeld aan de verschillende uitvoeringen van Party & Co, het oudhollandse ganzenbord of de klassieke dam- en schaakspellen.

Voor de jonge spelers zijn er naast de ‘Ik leer’ collectie ook de interactieve ‘Electro’ spellen waarbij kinderen steeds twee dingen bij elkaar zoeken door de stekkers in twee gaatjes te steken. Gaat het lampje aan, dan is het antwoord goed!

Lees verder
Sluiten
1-31 van 31 producten