12 resultaten

just blocks

Soms is het leven simpel. Zo maakt Just Blocks blokken. Gewoon, houten blokken om mee te bouwen en te spelen, niets meer en niets minder.

Als Pools familiebedrijf streeft Just Blocks ernaar speelgoed te maken dat de creativiteit van kinderen stimuleert zonder hen iets op te leggen. Zo ontstaat ruimte voor open ended play en kunnen kinderen hun verbeeldingskracht maximaal ontwikkelen.

Het ecologische, onbehandelde beukenhout waar Just Blocks de speelgoedblokken van maakt draagt hieraan bij: de eenvoudige vormen en het natuurlijke materiaal leiden niet af maar vormen een blanco canvas waar kinderen hun eigen fantasie op kwijt kunnen. Terwijl zij spelen en bouwen met de blokken van Just Blocks, ontwikkelen zij naast creativiteit hun fijne motoriek, hand-oog coördinatie en ruimtelijk inzicht.

De blokkendozen van Just Blocks bestaan uit een aantal basisvormen: vierkante blokken, rechthoekige blokken en twee soorten planken. Meer is er niet nodig om een eindeloze variatie aan bouwwerken te kunnen maken.

Het perfecte begin van een blokkendoos!

Lees verder
Sluiten
1-12 van 12 producten