5 resultaten

koa koa

De DIY-pakketten van het Franse bedrijf Koa Koa nodigen kinderen uit om het materiaal en de mechanismen die verborgen zijn in de objecten om ons heen, te begrijpen. Ze onthullen de geheimen die in de zwarte dozen liggen.
Van het begin af aan besloot het jonge Franse bedrijf om daarbij het design centraal te stellen. Het werkt daarom samen met zelfstandige ontwerpers. En dat is te zien. De DIY-kits van Koa Koa hebben een verfijnd, eigentijds, maar altijd speels ontwerp.

Het Franse Koa Koa heeft als missie: moedig kinderen aan om hun creativiteit te ontwikkelen middels STEAM: - Science - Technology - Educational - Art - Mathematics (wetenschap, technologie, leerzaam, kunst, wiskunde).

Kortgezegd is de missie van Koa Koa 'Stimuleer creatief denken'. Wanneer je als kind opgroeit, is de creativiteit nog niet volledig ontwikkeld en op school wordt het soms ook niet genoeg uitgedaagd. Kinderen worden aangemoedigd om te repareren, niet weg te gooien en te maken wat je nodig hebt.
Koa Koa wil een brug slaan tussen een kunst en wetenschap. Het wil een bijdrage leveren aan de inventiviteit en creativiteit van jonge kinderen om hen zo op de toekomst voor te bereiden.


De kits van Koa Koa worden geproduceerd in Europa en samengesteld in sociale werkvoorzieningen.

Lees verder
Sluiten
1-5 van 5 producten