32 resultaten

lubulona

Het Spaanse merk Lubulona is opgericht door echtpaar en ouders Tina en Jordi. Ontstaan uit een liefde voor minimalistisch design en natuurlijke materialen brengt Lubulona open ended speelgoed naar alle kinderen.

Al het speelgoed is leerzaam en Lubulona gelooft dat kinderen altijd de keuze moeten hebben met welk speelgoed ze spelen, of ze nu jongens of meisjes zijn. Daarom stapt Lubulona af van de traditionele rolverdeling en maken ze uitsluitend genderneutraal speelgoed. Dit leidt tot een diverse collectie waarin voor ieder iets te kiezen valt: van houten constructiespeelgoed tot speelgoedauto’s, houten blokken en stapeltorens.

Het houten speelgoed van Lubulona wordt ontworpen en geproduceerd in thuisbasis Barcelona, met lokale materialen afkomstig uit Europa. Zo wordt de productieketen korter, en dat is weer goed voor het milieu.

Lubulona gebruikt natuurlijk beuken- en esdoornhout voor hun speelgoed. Kleur is afkomstig van niet giftige beits. Waar mogelijk gebruikt Lubulona geen plastic verpakkingsmateriaal.

Het speelgoed van Lubulona laat zich uitstekend combineren met het houten speelgoed van Grapat.

Lees verder
Sluiten
1-32 van 32 producten