5 resultaten

ludattica

Het Italiaanse Ludattica heeft als doel spel en schoonheid te verenigen tot hoogwaardig speelgoed. Met een achtergrond in de pedagogiek legt Ludattica zich toe op educatieve spelletjes, puzzels en knutselpakketten die de creativiteit en nieuwsgierigheid van kinderen stimuleren.

Het speelgoed van Ludattica laat zich onderverdelen in een aantal hoofdthema’s:

- leerzame spelletjes: om het taal- en communicatievermogen versterken, het geheugen en de concentratie te trainen en autonoom leren te stimuleren.
- puzzels: met de puzzels van Ludattica trainen kinderen hun geheugen, concentratie en observatievermogen. De verschillende thema’s van de puzzels brengen hen bovendien kennis bij van de wereld om hen heen.
- Montessori speelgoed: het Montessori speelgoed van Ludattica helpt kinderen in hun eigen tempo verschillende basisvaardigheden te versteken en stimuleert daarnaast de ontwikkeling van spontaniteit, verantwoordelijkheid, nieuwsgierigheid, onafhankelijkheid, vrijheid, zelfcorrectie en probleemoplossend vermogen.
- knutselpakketten: met de knutselpakketten van Ludattica hoeven kleine kunstenaars zich nooit meer te vervelen. Treed in de voetsporen van de grote meesters of ga aan de slag met stickers en origami: met de knutselpakketten van Ludattica komt de creativiteit van een kind ten volste tot uiting.

Al het speelgoed van Ludattica is gemaakt van ecologische en niet-giftige onderdelen en wordt lokaal geproduceerd in Italië. Ludattica spant zich in om de productieketen zo circulair mogelijk te maken.

Lees verder
Sluiten
1-5 van 5 producten