18 resultaten

ludi

Kinderen ontdekken de wereld via hun zintuigen en ieder kind doet dat in zijn eigen tempo. Het spelend leren wat hierbij zo belangrijk is, moet voor alle kinderen toegankelijk zijn. Volgens deze filosofie begon het Franse merk Ludi in 1994 zijn kleurrijke carrière.

Van babyspeelgoed tot badspeelgoed, buitenspeelgoed en educatieve spelletjes, al het speelgoed van Ludi is ontworpen om kinderen nieuwe ervaringen te bieden en de wereld om hen heen te ontdekken. Met het speelgoed van Ludi ontwikkelen kinderen hun zelfvertrouwen, taalvaardigheid, observatievermogen, sociale vaardigheden en motoriek zonder dat dit ten koste gaat van speelplezier. De collectie van Ludi sluit perfect aan bij de ontwikkelingssnelheid en voorkeuren van kinderen in verschillende leeftijdsfasen.

Met speelse ontwerpen in heldere kleuren doet Ludi zijn naam eer aan. Traditioneel speelgoed en spelletjes worden in een nieuw jasje gestoken zodat ze kinderen van nu aanspreken. Ludi speelgoed is daarnaast zo ontworpen dat het makkelijk in een druk leven past: het speelgoed neemt weinig ruimte in en is makkelijk op te bergen en schoon te maken.

Lees verder
Sluiten
1-18 van 18 producten