9 resultaten

namaki

Hoewel er al lange tijd biologische make-up bestond voor volwassenen, was dat er in 2014 nog niet voor kinderen. Dat was het startsein voor het Franse merk Namaki. Met gevoel voor de speelse behoeften van kinderen om zich te schminken als helden en prinsessen, ontstond eerst de kinderschmink, maar al snel werd dat uitgebreid naar kindernagellak en kindermake-up. Allemaal voor de gevoelige kinderhuid, hypoallergeen dermatologisch getest en biologisch gecertificeerd.

Alle ingrediënten zijn van natuurlijke, biologische oorsprong en zelfs voor bijna 100% vegan. Het rode pigment is een uitzondering omdat deze alleen van insecten gemaakt kan worden. Ook is dat nog niet helemaal mogelijk voor de kindernagellak.

Wat de conservering betreft worden alleen conserveermiddelen gebruiken die zijn goedgekeurd door Cosmebio en Cosmos Organic voor biologische certificering.

De verpakkingen zijn 100% recyclebaar en wordt er enkel groene energie gebruikt om de impact op de natuur zo klein mogelijk te houden.

Lees verder
Sluiten
1-9 van 9 producten