1 resultaten

nathalie lété

Nathalie Lete is een Franse kunstenares die prachtige illustraties maakt en samenwerkt met verschillende speelgoed- en lifestylemerken.
De herkenbare, ietwat nostalgische afbeeldingen prijken op speelgoed met een knipoog naar ‘vroeger ( blikken servies, draaitollen, spellen en muziekinstrumenten). Haar kleurige tekeningen sieren ook op het melamine serviesgoed van Petit Jour Paris.

Nathalie vindt inspiratie in haar reizen, maar ook door vintage speelgoed met oude gravures, bloemen en dieren te mixen. Zo ontstaat haar bonte, naieve en poetische stijl, die misschien een tikkeltje vreemd is door zijn bijzondere eigenheid.
Haar afkomst zorgt ook voor de nodige invloeden op haar magische illustraties. Met haar Chinese vader en Franse moeder komen Franse brocante en Oosterse sierlijkheid samen.
Ze illustreert kinderboeken en graphisch materiaal, maakt gebreide en stoffen speelgoed, versiert winkelruiten en servies, maar ontwerpt ook wenskaarten, keramieke beeldjes, gezeefdrukte t-shirts, kleden en sieraden.

Een creatieve duizendpoot met een geheel eigen stijl die het speelgoed van onze kinderen opvrolijkt en tot eyecatchers maakt.

Lees verder
Sluiten
1-1 van 1 producten