29 resultaten

natruba

Duurzaam maar toch ook stijlvol babyspeelgoed voor de allerkleinsten: het kan met het natuurrubberen bijtspeelgoed van het Deense merk Natruba.

Natruba is een familiebedrijf gevestigd op het eiland Bornholm. Het ontstond in 2016, toen oprichters Line en Kasper voor het eerst ouders werden van een dochter. En zoals alle ouders weten ontdekken kleine kinderen de wereld nu eenmaal door te proeven.

Om in deze natuurlijke behoefte te voorzien zonder dat hun dochter schadelijke chemicaliën binnen zou krijgen, gingen Line en Kasper op zoek naar natuurlijk bijtspeelgoed. Maar de bestaande bijtspeeltjes voldeden niet aan hun eisen: was het natuurlijk dan was het saai, zag het er mooi uit dan was het gemaakt van synthetische materialen. Zodoende namen zij het heft in eigen hand en ontstond Natruba.

Natruba gebruikt uitsluitend natuurrubber voor hun bijt- en badspeelgoed. Natuurrubber is een 100% natuurlijk product vrij van schadelijke stoffen en plastic. Dat is niet alleen fijn voor de kleine maar ook voor het milieu: natuurrubber is biologisch afbreekbaar wat de babyspeeltjes van Natruba tot duurzaam speelgoed maakt. Andere fijne eigenschappen van natuurrubber zijn de zachtheid en flexibiliteit.  Zo doet sabbelen of kauwen geen pijn, ook niet als de tandjes doorkomen.

Door constant te innoveren met vormen en texturen zijn de Natruba bijtspeeltjes en badspeelgoed bijzonder interessant voor kinderen. Zo voorziet het babyspeelgoed van Natruba niet alleen in de behoefte om te kauwen en te sabbelen, maar stimuleert het ook de zintuigen en motoriek.

Lees verder
Sluiten
1-29 van 29 producten