3 resultaten

playmais

Met de speelmaïs van PlayMais® maken kinderen kleurrijke knutselfiguren, landschappen en andere bouwsels. Het Duitse merk is opgericht in 2000 en staat voor duurzaamheid en eindeloze, creatieve speelmogelijkheden. PlayMais is niet alleen leuk om mee te spelen, maar stimuleert de creativiteit, kleurherkenning, fijne motoriek en de oog-handcoördinatie.

Het bijzondere knutselmateriaal van PlayMais® is gemaakt van maïs en bestaat uit cilindervormige, zachte bouwsteentjes die samen kunnen worden gevoegd tot mozaïeken en figuren. De funmais is gemakkelijk te bewerken. Door de maïsstaafjes nat te maken met een doekje, kwastje of sponsje, gaan ze plakken en zijn er allerlei creaties mee te maken. Er is dus geen lijm voor nodig! Ook kunnen de vormpjes in kleinere stukjes gesneden worden om het kunstwerk mooie details te geven.

Bij de productie van PlayMais® staat duurzaamheid voorop. Het creatieve speelgoed is gekleurd met voedingskleurstoffen, is volledig biologisch afbreekbaar en wordt geproduceerd met 100% groene energie. PlayMais® wordt gemaakt in Duitsland, zodat het merk eerlijke werkomstandigheden en korte productietrajecten kan garanderen.

Lees verder
Sluiten
1-3 van 3 producten