33 resultaten

rockahula kids

Rockahula Kids is een Engels merk dat speelse kinderaccessoires ontwerpt. Van haarclips tot sjaals en sieraden, speciaal voor kinderen. De designs van Rockahula prikkelen de creativiteit van kinderen door de speelse touch die elk kinderaccessoire heeft. Een kleurrijk glittertje, een lieflijk detail of een opvallend patroon: het geeft de accessoires magie mee en maakt het dragen ervan een feestje!

Rockahula gelooft in het helpen van kinderen en heeft ‘teruggeven’ als kernwaarde. Daarom doneren ze jaarlijks 5% van de omzet aan goede doelen die kinderen ten goede komen. De twee belangrijkste goede doelen die ze steunen zijn Materinity Worldwide en Chance for Childhood.

Ook staat het merk voor kwaliteit en duurzaamheid. De productiepartners worden zorgvuldig gekozen en de productverpakkingen zijn 100% recyclebaar. Ook worden de producten uitgebreid getest en uit de meest kwalitatieve materialen geproduceerd, zodat ze gedurende een langere periode gebruikt kunnen worden.

Ooit in 2013 begonnen aan een keukentafel met het ontwerpen van kinderaccessoires met als wens een magische wereld te creëren met de designs, is het nu een bedrijf dat meerdere awards heeft gewonnen voor de ontwerpen.

Lees verder
Sluiten
1-33 van 33 producten