23 resultaten

scoot and ride

Bij Scoot and Ride zijn ze ervan overtuigd dat producten met een lange levensduur het minst belastend zijn voor het milieu. Zo produceren ze 2-in-1 steps, gebruiken ze waar mogelijk milieuvriendelijke of gerecyclede materialen en door de slimme ontwerpen kunnen de producten gerepareerd worden. Het stimulerende buitenspeelgoed is goed voor de ontwikkeling van gevoel voor balans en de motoriek.

Kinderstep en loopfiets

Zo is de Scoot and Ride Highwaykick 1 is een loopfiets en kinderstep in één! Binnen no-time en zonder gereedschap kan de loopfiets omgetoverd worden tot een kinderstep, en andersom. Zo groeit de vernuftige loopwagen/kinderstep mee met het kind en kan deze doorgegeven worden aan een broertje of zusje.

Ook op de Scoot and Ride Highwaykick 3 kinderstep met LED-wielen stelen kinderen de show. Beide kindersteps met drie wielen werken met een lean-to-steer mechanisme, wat betekend dat kinderen de step besturen door hun gewicht van links naar rechts te verplaatsen.

Kinderhelm

Geheel in stijl én veilig op pad? Dat kan met de Scoot and Ride kinderhelmen in bijpassende kleuren! De kinderhelmen zijn er in de maten XXS-S en S-M en hebben een LED lampje op de achterkant.

Lees verder
Sluiten
1-23 van 23 producten