12 resultaten

sophie de giraf

Sophie de Giraf van het Franse speelgoedmerk Vulli is hèt leukste kraamkado om te geven! 
Het schattige babygirafje is al meer dan 50 jaar een begrip in Frankrijk. Een echte klassieker. 95% van alle Franse baby's heeft dit hippe en retro babyspeeltje. 

Sophie de Giraf is zó ontwikkeld dat het alle zintuigen van de kleine baby stimuleert. De lange nek stimuleert het grijpen, de zachte kleur met bruine stippen kunnen kleine kinderen al snel waarnemen, een piepje stimuleert het gehoor, door het bijzondere geurtje van de natuurlijk rubber herkent de baby het tussen al zijn speeltjes, maar bovenal is het veilig om in te bijten en is het een hulp bij het doorbreken van de tandjes. Sophie is gemaakt van natuurlijke rubber en verf en daarom vrij van Phthalates, PBA en PVC. Het eerste babyspeeltje waarmee baby's alle zintuigen ontwikkelen.

Wereldwijd zijn al 30 miljoen Sophie's verkocht en inmiddels is ze favoriet onder celebrities. Sophie de Giraf heeft al diverse prijzen in de wacht gesleept en is absolute baby 'must have'!

Na Sophie de Giraf volgden nog meer producten voor kleine kinderen, met nog meer functies, zoals de bijtringen en speeltjes, ook voor in bad.

Lees verder
Sluiten
1-12 van 12 producten