20 resultaten

way to play

Way to Play is ontstaan doordat Marise, Sybren, Bente en Joep een passie hebben voor het spelen met autootjes. Hierdoor is het fantastische idee geboren om oersterk speelgoed te maken waar kinderen wereldwijd plezier aan kunnen beleven. Way to Play maakt autoweg onderdelen om een volledig parcours mee te maken en auto’s om er overheen te laten racen. Dit kan in principe overal zijn: thuis op de vlakke grond, maar ook over obstakels heen of lekker buiten in de tuin. Het racen over de autobaan ging nog nooit zo makkelijk!

Lees verder
Sluiten
1-20 van 20 producten

Way to play

Zet je kind zelf achter het stuur en laat het de weg op gaan. Kinderen mogen met Way to Play helemaal zelf hun route uitstippelen en de afslag nemen die zij willen. Door ieders fantasie loopt elke weg weer anders. Way to Play combineert trouwens uitstekend met ander speelgoed, zoals blokken, treinbanen en allerlei soorten auto’s en voertuigen uit de speelgoedmand. De flexibele autobaan is bovendien eindeloos aan te vullen. De weg die voor je ligt, is er één die vol zit met nieuwe uitdagingen en avonturen!

Leer de verkeersregels met Way to Play

Way to Play is een buitengewoon creatief spel en je leert er ook nog eens de verkeersregels door! Doordat je spelenderwijs bezig bent met het verkeer en verschillende verkeerssituaties gaat dit een stuk makkelijker. Zelfs de Formule 1 rijden is honderd procent veilig op de flexibele race banen van Way to Play. De wegdelen zijn gemaakt van soepel, maar oersterk rubber. Ze gaan een leven lang mee! Met de kartonnen autobanen is het ook mogelijk om een andere duurzame route te nemen.

Voor Way to Play race je naar ilovespeelgoed.nl

Je hoeft niet zelf in de auto te stappen om Way to Play te kopen. Ilovespeelgoed.nl trapt het gas in om je bestelling zo snel mogelijk bij je thuis af te leveren. Naast de autobaan onderdelen maakt het Nederlandse merk ook houten speelgoedauto’s. Geloof je net als het familiebedrijf Way to Play in creativiteit, fantasie, toewijding en verbinding? Schakel dan snel door naar de volgende versnelling richting ilovespeelgoed.nl en bestel je speelgoed van Way to Play!