16 resultaten

zazu

Sus de kleine in slaap met het speelgoed van Zazu. Dit Nederlandse merk maakt innovatieve nachtlampjes, projectors, muziekdoosjes, warmteknuffels en slaaptrainers om de nachtrust van zowel kinderen als ouders te bevorderen.

Bij Zazu draait het om gebruiksgemak, plezier en natuurlijk een goede nachtrust. De kindvriendelijke designs van Zazu’s nachtlampen en speelgoed spreken kinderen direct aan, terwijl slimme techniek het slapen bevordert. Of je kindje nu moeite heeft met in slaap vallen, bang is in het donker of iedere dag wel héél vroeg wakker is, het speelgoed van Zazu biedt soelaas bij veelvoorkomende slaapproblemen.

In slaap vallen

Zelf in slaap vallen en doorslapen is voor veel baby’s moeilijk. De muziekknuffels, muziekdoosjes en projectors van Zazu bieden hierbij uitkomst. Behalve muziek kan dit babyspeelgoed een hartslag, white noise of shushing-geluiden laten horen. Omdat baby’s deze drie vertrouwde geluiden in de baarmoeder hebben gehoord, helpt het hen bij het in slaap vallen. Combineer dit met de rustgevende projecties van Zazu’s projectors en de kleine is in een mum van tijd onder zeil. Een ingebouwde huilsensor zorgt ervoor dat knuffels precies weten wanneer ze hun kalmerende geluiden of projecties in moeten zetten.

Bang in het donker

Veel jonge kinderen zijn bang in het donker en durven daardoor niet te slapen. Ook hier biedt Zazu verlichting. Met speciaal ontworpen knuffels en nachtlampjes wordt het donker zacht verlicht waardoor kinderen gerustgesteld gaan slapen. Iedere lichtbron heeft een instelbare helderheid, zodat hij precies kan worden afgestemd op de behoefte van je kind.

Slaapt de kleine eenmaal? Dan schakelt de nachtlamp of lichtknuffel zichzelf automatisch uit. Wordt je kind toch weer wakker? Dan zorgt de huilsensor ervoor dat de lamp weer aangaat. Zo is je kindje nooit alleen in het donker. Andere kinderlampen van Zazu zijn geschikt als leeslamp of hebben een dubbelfunctie als muziekdoosje.

Te vroeg wakker worden

Voor kinderen begint de dag zodra zij wakker zijn. Omdat dat soms wel èrg vroeg is, heeft Zazu inventieve slaaptrainers ontworpen. Met deze slaaptrainers leren kinderen door een simpel stoplicht-systeem wanneer het tijd is om op te staan, ook als zij nog niet kunnen klokkijken. Ideaal voor vroege vogels (en hun ouders).

Voor kinderen die al wel kunnen klokkijken heeft Zazu vrolijke kinderwekkers.

Interactieve knuffels

Naast multifunctionele nachtlampjes maakt Zazu interactieve knuffels. Wat dacht je van een warmteknuffel, om je kleintje behaaglijk toe te dekken in de wintermaanden? Of een knuffel die de een spelletje speelt met de kleine?

 

Lees verder
Sluiten
1-16 van 16 producten