Is je bestelling op werkdagen voor 16.00 uur bij ons binnen en heb je afgerekend met iDeal, Creditcard, Paypal, faktuur achteraf (Klarna) of MrCash? Dan versturen we je bestelling dezelfde werkdag nog. 

Je bestelling wordt aangeboden door PostNL. Op de dag van levering informeert PostNL je over de verwachte levertijd van je pakket.


Afleverdag:

Onze ervaring is dat 99% van de pakketten de volgende dag (ma-za) wordt aangeboden. 

Let op: bestel op tijd, we kunnen je geen garantie verlenen ten aanzien van de bezorgdag.


Hoeveel bedragen de verzendkosten?

               NL             BE          
pakketpost  > € 50,-          gratis          gratis          
pakketpost  < € 50,-        € 4,95        € 5,95           

 

Levering van pakketpost op een ander adres en bezorgdag

Je kunt je bestelling ook af laten leveren op een ander adres, bijvoorbeeld op je werk of op het adres van de jarige. Je kunt het afleveradres en bezorgdatum aangeven in het afrekenscherm. 
Let op: afleveren op een ander adres dan het faktuuradres is niet mogelijk met de betaalmethode Klarna, faktuur achteraf. 

Verzending in het weekend en op feestdagen

In het weekend en op feestdagen verzenden we geen bestellingen. Je bestelling versturen we de eerstvolgende werkdag. 

Verloop van de verzending

Op het moment dat we het pakket versturen, ontvang je een verzendmail met een track & trace code. Hiermee kun je online de verzendstatus volgen. Deze link werkt op werkdagen na 21.00 uur. 

De pakketbezorger komt de volgende dag (m.u.v. zondag) op het door jou opgegeven adres, langs om het pakket af te leveren.

Ben je niet thuis om je bestelling in ontvangst te nemen? Dan wordt het pakket nog een 2e en eventueel 3e keer aangeboden, hierna zal het pakket naar ons retour komen. 

 

Heb je vragen over de bezorging van je pakket?

Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder: 

info@ilovespeelgoed.nl 
+31 (0)30 30 30 052 
Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur 


Komt je pakket retour bij ilovespeelgoed.nl?

Wanneer je het pakket niet in ontvangst hebt kunnen nemen en geen actie richting PostNL hebt genomen (zie bovenstaande) of ons, dan retourneert PostNL de bestelling naar ons. Je kan, in overleg met ons, je bestelling opnieuw laten verzenden. Voor het opnieuw verzenden brengen we € 4,95 bij je in rekening. Na ontvangst van de betaling spreken we een nieuwe bezorgdag met je af. 

terug naar boven