verlanglijst

Hoe werkt een verlanglijst?

Voor verschillende gelegenheden kun je verlanglijstjes aanmaken, bijvoorbeeld voor de verjaardag van je kind(eren), Sinterklaas of Kerst.

Al struinend in onze webshop kun je jouw favoriete cadeautjes via de button ‘voeg toe aan je verlanglijst’ aan een van je verlanglijstjes toevoegen.

Je kunt een lijstje voor jezelf houden of via de e-mail delen met vrienden en familie. Ook kun je het lijstje delen via een gepersonaliseerde link. Deze link kun je zelf in een e-mail kopiëren of op een kaartje vermelden.  

Koopt iemand een cadeautje van jouw gedeelde verlanglijst? Dan ziet iedereen dat het cadeautje al is besteld. Op deze manier krijg je geen cadeautjes dubbel!

Hoe maak ik een verlanglijst aan?

Je kunt boven aan de pagina via ‘Inloggen’ een eigen account aanmaken. Vervolgens ga je naar 'Verlanglijst' en maak je een of meerdere verlanglijstjes aan. Geef een verlanglijstje een naam en verzin een naam voor jouw unieke URL. De URL mag geen spaties bevatten.

Hoe voeg ik een artikel toe aan mijn verlanglijstje?

Je kunt op twee manier een artikel aan je lijstje toevoegen:

  1. Klik op het hartje rechtsboven het product
  2. Of klik op de productpagina op ‘Voeg toe aan je verlanglijst’.

Je kunt zelf het verlanglijstje selecteren waar je het artikel op wilt plaatsen.

Kan ik meerdere verlanglijstjes aanmaken?

Ja, dat kan! Wanneer je voor je kindje een verjaardag lijstje aanmaakt, kun je tijdens het rondstruinen ook vast artikelen op een verlanglijstje ‘voor later’, bijvoorbeeld Sinterklaas, zetten.

Hoe verwijder ik een artikel van mijn verlanglijst?

Klik op het prullenbakje en het artikel is verwijderd uit je verlanglijst.

Hoe verstuur ik online mijn verlanglijst naar familie en vrienden?

Heb je je verlanglijstje klaar, dan kun je het online versturen naar familie en vrienden. Zij ontvangen een e-mail met een linkje naar jouw verlanglijst. Zij kunnen alle artikelen bekijken en online bestellen. Wordt er een artikel uit jouw lijst besteld, dan komt er een melding ‘Besteld’ bij het artikel te staan.

Open je verlanglijst en klik op de button ‘deel verlanglijst’.

Je kunt een persoonlijk bericht toevoegen en de e-mailadressen toevoegen.

Een andere manier is om de URL te kopiëren en deze te delen via een geboorte- of uitnodigingskaartje, chat of e-mailbericht.

Kan ik het verlanglijstje, nadat ik hem verstuurd heb, nog aanpassen?

Ja, dat kan. Je kunt in het verlanglijstje nog artikelen toevoegen en verwijderen.