götz stapop jessica kant met bloemen - xl

€ 69,95

Binnenkort leverbaar!

15149

Details

Stapop Jessica Netlace & Flowers uit de serie Precious Day Girl van het Duitse merk Götz is een stijlvol dametje met blauwe slaapogen. De speelpop heeft een zacht lijfje, stevig gevuld met watten. Hierdoor kan ze zelfstandig staan en zitten. Tegelijk biedt het zachte lijfje meer mogelijkheden voor een natuurlijke houding. Armen, benen en hoofdje zijn van vinyl en beweegbaar. Het vinyl is geurloos en vrij van schadelijke stoffen.

Stapop Jessica heeft lang blond haar, opgestoken in een hoge staart met vrolijk elastiek. Ze is gekleed om lekker buiten te paraderen in haar prachtig jurkje van sweatstof met een kanten rokje. Daaronder heeft ze een onderbroekje. Aan haar voeten heeft hoge roze laarzen van lakleer. Met haar handtasje steelt ze helemaal de show.
De poppenkleertjes kunnen makkelijk aan- en uitgetrokken worden. 

Het haar van de pop lijkt bedrieglijk echt en is van hoogwaardig materiaal. Het haar is in het hoofdje ingenaaid en daardoor zeer duurzaam. Het kan daarom gewassen, gekamd en gekapt worden. Als het haar met een föhn gedroogd wordt, dient de afstand van de föhn tot de pop minstens 20 cm te bedragen om beschadiging te voorkomen.

De bijgeleverde DVD geeft verschillende haarstijl-suggesties.

De speelpop is afwasbaar met een vochtig doekje. De kleertjes zijn wasbaar op 30°C.  Zie instructies bij de pop.

Gewicht 740 gr. Lengte 46 cm.

De pop is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar, echter voor optimaal speelplezier adviseert Götz de pop voor kinderen vanaf 4 jaar.

` ` ` ` ` ` `
leveranciersnummer 1690391
Artikelnummer 1690391
leeftijd vanaf 4 jaar
afmeting 46 cm
merk gotz
bezorginformatie op werkdagen voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag nog verstuurd.
prijs € 69,95
terug naar boven