zwemvesten

Niet zo heerlijk als verkoeling zoeken in het water bij warm weer. Maar veiligheid staat natuurlijk voorop wanneer het aankomt op waterpret voor kinderen. Met zwemvesten van hoogwaardige merken, met unieke dessins en de juiste pasvorm, kan je kleine veilig en zelfverzekerd genieten van het water. 

Lees verder
Sluiten
1-48 van 56 producten

Zwemvesten

Op warme, zomerse dagen zoeken we graag verkoeling bij het water. Of je nu naar het zwembad gaat of een dagje aan het strand hebt, een zwemvest is een handig drijfhulpje en het perfecte zwemmaatje voor je kind. De zwemvesten komen daarbij in allerlei uitvoeringen en ontwerpen, van zwemvesten met bandjes eraan vast of zonder bandjes, en van schattige tot stoere ontwerpen. Het zwemvest biedt dus niet alleen veiliger zwemplezier, maar is ook stijlvol!

Veilig in het water met een zwemvest

Veiligheid staat voorop wanneer het aankomt op waterpret voor kinderen. Een zwemvest voor kinderen is ontworpen als hulpmiddel dat ervoor zorgt dat kinderen blijven drijven. Maar het is geen reddingsvest dat tegen verdrinking beschermt. Het is dus belangrijk dat je altijd toezicht houdt. Bij ilovespeelgoed.nl hebben we een uitgebreid assortiment van hoogwaardige merken, zodat je kind veilig en zelfverzekerd het water in gaat. Zo hebben we zwemvesten van Liewood, Konges Sljød, Mrs Ertha en Swim Essentials. Deze merken staan bekend om hun kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatieve ontwerpen.

Hoe kies je een zwemvest?

Er zijn meerdere dingen die belangrijk zijn bij het kiezen van een zwemvest. Een van de belangrijkste punten om op te letten, is dat een zwemvest goed moet aansluiten. Koop het liever niet op de groei, dan kan het te los zitten. De zwemvesten hebben maataanduidingen op basis van leeftijd, lengte en/of gewicht. Daarnaast heeft een goed zwemvest een harnas, kruisband of gordel. Die zorgt er namelijk voor dat het zwemvest niet uitschiet als je kind het water in springt. Andere punten zijn natuurlijk dat het zwemvest comfortabel zit bij je kind en extra leuk is het als het een dessin heeft dat je kind (en jezelf) aanspreekt!

Welke zwemvesten zijn er?

Bij ilovespeelgoed.nl hebben we een uitgebreid assortiment van de leukste zwemvesten in verschillende uitvoeringen. Bijvoorbeeld een zwemvest van Konges Sjlød. Dit merk heeft meerdere uitvoeringen van zwemvesten. Ze hebben een zwemvest Konges ‘Frill’ met unieke uitneembare drijfelementen en unieke dessins. Ook hebben ze zwemvesten met bandjes eraan vast, waarbij de bandjes verwijderd kunnen worden met drukknoopjes als ze niet (meer) nodig zijn. Alle zwemvesten van dit merk hebben een gordel die ervoor zorgt dat het vest goed blijft zitten. Een zwemvest van Liewood, zoals de ‘Dove’, is voor velen ook favoriet. Het heeft een minimalistisch ontwerp en komt in mooie kleuren. Ook deze zwemvesten hebben een gordel zodat het zwemvest goed blijft zitten.

Waar koop je een goed zwemvest?

Zoek je een goed zwemvest voor veel waterplezier met je kind? Bij ilovespeelgoed.nl ben je aan het juiste online adres voor kinder zwemvesten van hoogwaardige merken, die waarde hechten aan kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatieve ontwerpen. Met een Konges zwemvest, Liewood zwemvest of een ander zwemvest uit ons uitgebreide assortiment, haal je niet alleen een veilig, maar ook een stijlvol kinder zwemvest in huis!