41 resultaten

3 sprouts

Opruimen wordt een feestje met de opbergmanden van 3 Sprouts. En dat is precies de bedoeling! De drie vrienden die het Canadese merk hebben opgericht, hebben het volgende als doel: producten ontwerpen die naadloos in je leven passen en zorgen voor een glimlach. De drie oprichters hebben een grote waardering voor unieke en moderne producten. Met het idee van de opbergoplossingen en het vriendelijke design met vrolijke dieren, spreekt het merk zowel ouders als kinderen aan. Zowel jong als oud wordt blij van 3 Sprouts!

Lees verder
Sluiten
1-41 van 41 producten

3 sprouts

Opgeruimd staat netjes! Maar je wilt ook graag speelgoed voor je kind om mee te spelen. Zelf heb je ongetwijfeld ook heel wat papieren en prullaria die je niet weg wil doen, omdat je het nog gebruikt of gewoonweg wilt bewaren. Daarvoor heeft 3 Sprouts de oplossing! Het merk heeft verschillende oplossingen bedacht om boeken, wasgoed, speelgoed en nog veel meer dingen in op te bergen. Hieronder zie je verschillende opbergoplossingen van 3 Sprouts om de (kinder)kamer opnieuw mee te organiseren.

3 Sprouts zorgt voor een unieke vakkenkast

Een grote gesloten kast is op zich mooi en vooral praktisch. Maar je wilt ook wel een keer wat veranderen in huis. Een vakkenkast is een handige kast waar je veel in kwijt kunt. Bovendien kun je zelf bepalen hoe je de kast praktisch en sfeervol indeelt. Met de opbergdozen van 3 Sprouts tover je een vakkenkast om tot een pronkstuk. Bovendien creëer je een mooi en rustig geheel, omdat de verschillende ontwerpen op elkaar zijn afgestemd qua stijl. Voor de kinderkamer en lifestyle producten ben je bij ilovespeelgoed.nl aan het juiste online adres!

Koop 3 Sprouts opbergoplossingen bij ilovespeelgoed.nl

Bij ilovespeelgoed.nl koop je eenvoudig de verschillende opbergers van 3 Sprouts. Je ruimt al het speelgoed in rap tempo op. En door de vrolijke dieren die afgebeeld staan krijg je als vanzelf een glimlach op je gezicht. Naast functioneel, zijn de manden van 3 Sprouts ook nog eens heel duurzaam. Ze zijn namelijk van 100% biologisch katoen en ecologisch vilt gemaakt. Extra reden om blij te worden van het kopen van de handige opbergoplossingen van 3 Sprouts!