246 resultaten

creativ company

Laat kleine creatievelingen hun kunsten vertonen met de knutselspullen van Creativ Company. Het van oorsprong Deense merk is een marktleider op het gebied van creatief speelgoed, kunstmaterialen en hobbyproducten. Knippen, plakken, verven, vouwen, handwerken, je kan het zo gek niet bedenken of Creativ Company heeft er een knutselpakket voor. Van uitgebreide knutselsets met stap-voor-stap instructies tot losse knutselbenodigdheden om zelf mee aan de slag te gaan, Creativ Company heeft voor ieder wat wils.

De veelzijdige collectie speelgoed en de knutselspullen van Creativ Company wakkeren ieders creatieve vlam aan. Zo kunnen jong en oud, beginners en gevorderden zich ontwikkelen tot creatieve en innovatieve mensen.

Naast het maken van knutselspullen legt Creativ Company zich toe op maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Zo wordt 15% van Creativ Company’s personeel aangenomen volgens deze richtlijnen, waardoor mensen met een fysieke of intellectuele beperking betekenisvol werk kunnen doen.

Lees verder
Sluiten
1-48 van 246 producten