24 resultaten

babyspeelgoed

Met vrolijke kleuren, ondeugende snoetjes en mooie vormen, weet Djeco altijd de aandacht van baby's te trekken. Klassiek babyspeelgoed in een verfrissend design, met uitdagende belletjes, balletjes en vriendelijke geluidjes simuleert het de nieuwsgierigheid van baby's.
De ronde vormen stimuleren de motoriek.

Lees verder
Sluiten
1-24 van 24 producten

Djeco babyspeelgoed

Het Franse speelgoedmerk Djeco richt zich op duurzaamheid, veiligheid en de ontwikkeling van kinderen. Djeco babyspeelgoed is uitsluitend gemaakt van duurzame materialen en wordt op een ecologisch verantwoorde manier geproduceerd. Het hout is bijvoorbeeld afkomstig uit duurzaam beheerde bossen en voldoet aan de strenge FSC-certificeringsnormen. Daarnaast worden er bij de productie van het speelgoed geen schadelijke stoffen gebruikt en wordt er veel aandacht besteed aan de veiligheid van het eindproduct. Met speelgoed van Djeco draag je dus bij aan een duurzame en veilige speelomgeving voor je kinderen én het milieu.

Stimuleer de ontwikkeling van je baby met het speelgoed van Djeco

Ben je op zoek naar educatief en duurzaam babyspeelgoed voor je kleintje? Kijk dan eens naar de Djeco rammelaar of de Djeco tuimelaar. Speeltjes met rijke kleuren met contrasterende patronen en met verschillende geluiden en materialen. Ideaal voor het stimuleren van de ontwikkeling van de visuele, auditieve en motorische vaardigheden van je kindje. Al deze producten zijn milieubewust geproduceerd van hout uit duurzaam beheerde bossen en beschilderd met onschadelijke waterverf. De kleine kan het babyspeelgoed dus met een gerust hart in zijn mondje stoppen!

Hoe stimuleert Djeco babyspeelgoed de ontwikkeling?

Babyspeelgoed stimuleert meerdere ontwikkelingsvlakken. Neem bijvoorbeeld een Djeco trek- of duwfiguur. Dit soort speelgoed vergroot het begrip van actie-reactie door middel van zintuigelijke ervaringen. Duw het figuur en er gaat een belletje rinkelen. Kleintjes hebben vaak snel door dat het duwen het geluid activeert. Verder staat het eerste jaar vooral het ontwikkelen van de zintuigen centraal, zoals de tastzin en de auditieve en visuele ontwikkeling. Daar is speelgoed zoals een rammelaar, knuffeldoekje of een babyboekje ideaal voor, omdat het deze ontwikkeling stimuleert.

Het favoriete Djeco babyspeelgoed

Djeco heeft kwalitatieve producten in het assortiment die jaren meegaan, van baby tot dreumes. Het brede assortiment biedt voor ieder kind een speeltje passend bij zijn of haar leeftijd. Een Djeco bijtspeeltje is bijvoorbeeld leuk voor de allerkleinsten en is er in allerlei vormen: van een schildpadje van hout tot een uiltje van siliconen. Bijtspeelgoed is daarbij erg fijn wanneer er tandjes doorkomen. Is de kleine al wat groter? Dan is een activiteitenspel of een vormenstoof erg leuk, omdat er eindeloos veel te onderzoeken en ontdekken valt.

Veilig spelen met Djeco babyspeelgoed

Djeco hecht veel waarde aan veiligheid en kwaliteit. Alle producten worden eerst bedacht door een team deskundige mensen, zoals ontwerpers en uitvinders. Daarna worden de producten geproduceerd met behulp van milieuvriendelijke en duurzame materialen. Voor, tijdens en na de productie worden de producten vervolgens uitgebreid getest. Een voorbeeld hiervan zijn de rijdende muziekfiguren. Het zijn houten figuren met wieltjes die bij het heen en weer rollen een melodietje laten horen. Wat erg bijzonder is, is dat het muziekdoosje in het rijdende figuurtje volledig mechanisch is. Batterijen zijn dus niet nodig en je kleintje kan eindeloos genieten van het snoezige muziekfiguur!

Idyllische sfeer met een Djeco mobiel

Djeco heeft naast babyspeelgoed ook prachtige decoratie zoals een Djeco mobiel om de kinderkamer mee te sieren. Het volgen van de figuurtjes met de ogen en het grijpen van de handjes, helpt de allerkleinsten om de oogjes te focussen en stimuleert de oog- handcoördinatie. Klassiek speelgoed dat Djeco in een nieuw, kleurrijk jasje heeft gestoken. Van sierlijke danseressen tot heuse savannes met wilde dieren of lieve vogeltjes in zachte pasteltinten. Voor ieder een thema dat je laat wegdromen en dat prachtig staat aan de box of boven het bedje!