20 resultaten

sieradendoos - muziekdoos

De sieradendoosjes van het Franse merk Djeco zijn om bij weg te dromen. Het sierlijke figuurtje en het liefljke muziekje brengen je meteen in een 'feel good mood', zodra het dekseltje opengaat.

Daar kunnen sieraden en kleine schatten goed aan toevertrouwd worden.

Lees verder
Sluiten
1-20 van 20 producten

Djeco sieradendoos

Op zoek naar een praktische en stijlvolle manier om de kindersieraden en bijzondere schatten op te bergen? Een Djeco sieradendoos is niet alleen mooi om naar te kijken, maar houdt alle sieraden netjes bij elkaar! De rijkelijk gedecoreerde opbergers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben unieke en kleurrijke ontwerpen met prachtige illustraties en patronen. Het leuke van Djeco sieradendozen is dat ze een muziekje afspelen en een ronddraaiend figuurtje hebben. De verschillende doosjes hebben één of meerdere compartimenten en lades, die gevoerd zijn met zacht fluweel. En wanneer het deksel opengaat, begint de muziek te spelen. Kies voor een dansende ballerina, magische eenhoorn of een Djeco sieradendoosje met hertje.

Opgeruimd staat netjes én betoverend

Nooit meer rondslingerende sieraden met een Djeco juwelendoos! Kinderen bergen met plezier hun mooie verzameling armbanden, kettingen en andere sieraden op in een prachtig vormgegeven muziekdoos van Djeco. Elk Djeco sieradendoosje met muziek is voorzien van één of meerdere compartimenten en lades om de kindersieraden veilig en geordend op te bergen. Het doosje biedt bescherming tegen stof, vuil en krassen, zodat de sieraden langer mooi blijven. Ook voorkomt het dat ze kwijtraken en zijn ze snel te vinden als je ringen, oorbellen of armbanden nodig hebt!

Een juweeltje in de kinderkamer

Ook gesloten staat een Djeco sieradendoosje prachtig in de kinderkamer. Speelgoed van Djeco staat bekend om de unieke, fantasierijke illustraties en dit geldt ook zeker voor de sieradendoosjes. Het ontwerp van een Djeco sieradendoos is vaak geïnspireerd op sprookjes, dieren en de natuur. Soms heeft Djeco de doosjes en silhouet gegeven en hebben ze de vorm van een raket, schelp of koets. Doordat de sieradendoosjes van Djeco verkrijgbaar zijn in verschillende stijlen en ontwerpen, kun je in het assortiment van ilovespeelgoed.nl een doosje kiezen dat bij de persoonlijke stijl en sieradencollectie van je kind past.

Hoe werkt zo’n magische Djeco sieradendoos met muziek?

Zodra het deksel opengaat brengen het lieflijke figuurtje en melodietje van het Djeco muziekdoosje een sprookjesachtige sfeer in de kinderkamer. Kinderen zullen zich verwonderen over hoe de betoverende melodie uit de Djeco muziekdoos tevoorschijn komt. Het muziekdoosje heeft een cilinder met kleine tanden die in contact komen met een metalen kam wanneer de cilinder draait. De meeste sieradendoosjes hebben een handmatig opwindmechanisme. Hierbij wordt het muziekdoosje opgewonden met een klein sleuteltje, dat zich meestal aan de achterkant van het doosje bevindt. En wanneer het dekseltje dan open gaat, wordt het mechanisme geactiveerd. De muziek begint te spelen en een ballerina, prinses, eenhoorn of hertje draaien in het rond. Betoverend om naar te luisteren en naar te kijken!

Een schatkistje om te koesteren

Met de magische ontwerpen van Djeco is het klassieke muzikale sieradendoosje in een nieuw jasje gestopt. Een muziekdoosje van Djeco is een waar schatkistje dat door vele kinderen gekoesterd zal worden. Naast het doosje met de ballerina zijn er juwelendoosjes met verschillende thema’s en figuurtjes. Bij ilovespeelgoed.nl is er voor elk kindje een opbergdoosje dat past bij zijn of haar persoonlijkheid. Het doosje is een speciale plek, omdat kinderen er sieraden en spulletjes in bewaren, die voor hen waardevol zijn. Dit, gecombineerd met het prachtige ontwerp en lieflijke muziekje, maakt een muzikaal sieradendoosje van Djeco een tijdloos en praktisch cadeau dat kinderen een speciaal plekje in de kinderkamer geven en altijd zullen koesteren!