5 resultaten

tenten

Een Djeco speeltent is een kleurrijk en fantasierijk speelplekje voor kinderen waar ze kunnen schuilen, spelen, lezen en ontspannen. Djeco speeltenten zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en maten, gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben kleurrijke en stijlvolle designs. Ze zijn gemakkelijk op te zetten en op te bergen, en bieden een veilige en overzichtelijke speelplek voor kinderen.

Lees verder
Sluiten
1-5 van 5 producten

Djeco speeltent

Kinderen hebben graag een eigen plekje in huis. In een Djeco speeltent kunnen kinderen schuilen, spelen, lezen en ontspannen. Net als al het andere speelgoed van Djeco zijn ook de speeltenten kleurrijk gedecoreerd. De fantasierijke ontwerpen spreken tot de verbeelding en maken een Djeco tent een inspirerende speelplek. Kinderen kunnen de tent zelf vullen met speelgoed en het naar hun eigen smaak inrichten. Gebruik een Djeco speelhuis om alleen te spelen of nodig een vriendje of vriendinnetje uit!

Een eigen plekje in huis met een Djeco speeltent

Een Djeco speeltent biedt kinderen een knus plekje in de kinderkamer of woonkamer, waar ze zich veilig en geborgen voelen. Dit is vooral belangrijk voor jonge kinderen die soms overweldigd worden door de drukte van het dagelijks leven. Het is dan heel fijn dat ze de mogelijkheid hebben om zich af te zonderen in een Djeco tent. Het geeft ze de gelegenheid om te ontspannen, de emoties te reguleren en om hun brein wat rust te gunnen. Door een eigen plekje te hebben waar ze zich kunnen terugtrekken, leren kinderen ook om zelfstandig te spelen en hun verbeelding te gebruiken. Dit kan bijdragen aan een gezonde emotionele ontwikkeling.

Welke voordelen heeft het wanneer kinderen zichzelf moeten vermaken?

Een Djeco speeltent is een knusse en veilige plek om zelfstandig te spelen. Het is een goede en noodzakelijke vaardigheid voor kinderen en net zo belangrijk als het kunnen spelen in een groep. Wanneer kinderen alleen spelen kunnen ze diep verzonken zijn in hun eigen fantasie. Als kinderen moeite hebben met zelfstandig spelen, kunnen speeltenten hierbij helpen. Laat ze het Djeco speelhuis zelf vullen met hun favoriete kinderspeelgoed en andere spulletjes. Op deze manier hebben ze een eigen speelplekje, waar ze zich helemaal op hun gemak voelen. Zelfstandig kunnen spelen heeft een aantal voordelen voor kinderen, namelijk:

  • Kinderen hebben de vrijheid om hun eigen fantasie te gebruiken en hun eigen spel te bedenken. Dit stimuleert de creativiteit en verbeeldingskracht.
  • Tijdens het spelen leren ze om zelf beslissingen te nemen en op hun eigen ideeën te vertrouwen, wat bijdraagt aan hun zelfvertrouwen en zelfbewustzijn.
  • Bij zelfstandig spelen worden kinderen uitgedaagd om zelf creatieve oplossingen te bedenken, wat de vindingrijkheid en het probleemoplossend vermogen ten goede komt.
  • Wanneer kinderen zelfstandig spelen, hebben ze de mogelijkheid om hun eigen emoties te reguleren. Kinderen leren om zelf te kalmeren en te ontspannen wanneer ze overstuur zijn.

Een stijlvolle en praktische Djeco speeltent om in te spelen

Wordt het een Djeco tipi tent, een sfeervol speelhuis of een speeltent in de vorm van een raket? Djeco speeltenten zijn er in verschillende soorten en maten, zodat er voor elk kind wel iets leuks te vinden is bij ilovespeelgoed.nl. De tenten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zijn voorzien van ramen en deuren en hebben kleurrijke en stijlvolle designs. Het vrolijke ontwerp helpt kinderen om hun eigen fantasiewereld te creëren. Zo kunnen ze zich helemaal uitleven in hun eigen speeltent.

Hoe kan ik een Djeco speeltent opzetten?

Ook ouders zijn vaak blij met de magische speelplekjes. De lichtgewicht speeltenten zijn namelijk gemakkelijk op te zetten en weer op te bergen, en nemen niet veel ruimte in beslag. De tentstokken zijn met elastiek aan elkaar verbonden. Zo hoef je geen tijd te besteden aan het bij elkaar zoeken van de juiste stokken. Schuif de stokken in elkaar en bouw op die manier het frame op. Plaats vervolgens het tentdoek over het frame, schuif de stokken in de lussen en je hebt een veilige en overzichtelijke speelplek, waar ouders hun kinderen met een gerust hart kunnen laten spelen. Met hun favoriete kinderspeelgoed kunnen ze helemaal opgaan in hun eigen wereld. Een speeltent van Djeco is een plek voor grote en kleine avonturen!