5 resultaten

goocheldozen

Maak indruk met de goocheldozen van het Franse merk Djeco. Magische speelgoed! 
Verras vrienden en vriendinnen met deze goocheltrucs.

Oefen eerst een paar keer voor de spiegel voordat je je kunsten laat zien. 

Kijk maar even naar de demo op www.djeco.com/magic als je wilt weten hoe het eruit ziet.

Lees verder
Sluiten
1-5 van 5 producten

Djeco goocheldoos

Goochelen spreekt kinderen van alle leeftijden al decennialang aan. Een Djeco goocheldoos is voor kinderen dan ook erg leuk speelgoed. Goocheldozen bieden niet alleen veel speelplezier, maar zijn ook een ideale manier om de verbeelding van kinderen te stimuleren. De goocheldozen van Djeco hebben alles wat ze nodig hebben om te beginnen met het leren van verschillende tovertrucs. Van accessoires tot instructies en zelfs toegang tot de website van Djeco met toverfilmpjes. Kinderen wanen zich een echte Hans Klok en kunnen familie en vrienden verrassen met een vleugje magie!

Wat is de beste goocheldoos voor een kind?

De beste goocheldoos voor een kind is vooral afhankelijk van de leeftijd. Over het algemeen zijn de meeste goocheldozen geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 6 jaar oud. Op deze leeftijd beginnen kinderen interesse te krijgen in het uitvoeren van magische trucs en hebben ze de fijne motoriek en concentratie die nodig is om trucs te leren en uit te voeren. Hieronder helpt ilovespeelgoed.nl je op weg met de voordelen van de goocheldozen van Djeco:

  • Unieke en creatieve ontwerpen die kinderen aanspreken.
  • Geschikt voor verschillende leeftijden, gebaseerd op de vaardigheden per leeftijdscategorie.
  • Kwalitatief hoogwaardige materialen die lang meegaan en tegen een stootje kunnen.
  • Uitdagend door de verschillende vaardigheidsniveaus in de trucs.
  • Gedetailleerde instructies inclusief filmpjes voor het uitvoeren van elke truc.

Versterk de verbeelding van kinderen

Een Djeco goocheldoos laat kinderen niet alleen kennismaken maken met de wereld van magie, het stimuleert ook de verbeelding en het probleemoplossend vermogen. Het leren en bedenken van trucs vergt immers veel van de creativiteit en laat kinderen nadenken over elke stap. Daarnaast leert het kinderen hun geduld en doorzettingsvermogen te ontwikkelen. Voor elke truc moeten ze namelijk bepaalde stappen volgen en specifieke handbewegingen uitvoeren. Dit vergt natuurlijk wat oefening en doorzettingsvermogen. Maar dan heb je ook wat: de glunderende trots op de kindergezichtjes wanneer de truc lukt, is onbetaalbaar voor zowel je kind als jezelf!

Een betoverend kinderfeestje

Hoe leuk is een kinderfeestje met een vleugje magie? Kinderen zijn gek op toverkunstjes en kijken vaak met veel ‘oehs’ en ‘aahs’ naar een magische voorstelling. Een kinderfeestje met een goochelshow zal dan ook erg in de smaak vallen. Voor een kinderpartijtje met jonge kinderen kunnen ouders zelf een geweldige show uit hun hoge hoed toveren met een Djeco goocheldoos. Voor kinderen vanaf 6 jaar is het juist leuk om de kinderen zelf goocheltrucjes te laten ontdekken. De goocheldozen van Djeco hebben verschillende trucs, zodat er voor elk kind een tovertruc tussen zit. Voor een betoverend leuke dag!

Waar koop je een Djeco goocheldoos?

Wanneer je op zoek bent naar een hoogwaardige en unieke goocheldoos voor kinderen, dan ben je bij ilovespeelgoed.nl aan het juiste online adres! De goocheldozen van Djeco zijn uniek in ontwerp, versterken de verbeelding van kinderen en helpen ze om hun probleemoplossende vaardigheden te ontwikkelen terwijl ze nieuwe trucs leren en uitvoeren. Betoverend en duurzaam speelgoed dat een magische wereld voor jong en oud creëert. Ontdek ons aanbod van Djeco goocheldozen en laat je verbazen door je kleine tovenaar!