27 resultaten

paraplu's

Djeco heeft kleurrijke en vrolijke paraplu's en regencapes voor kinderen. De kinderparaplu's hebben een bijzonder ontwerp, diverse thema's en zijn praktisch in gebruik. De regencapes zijn zacht en flexibel, ideaal voor buitenspelen in de regen. Met Djeco zijn kinderen stijlvol beschermd worden tegen de regen en genieten van de speelplezier in weer en wind!

Lees verder
Sluiten
1-27 van 27 producten

Djeco paraplu

Geen bui is ooit nog teveel, want met een Djeco paraplu is het droog en vrolijk vertoeven in de regen. Of het nu begint te regenen tijdens een dagje uit of onderweg naar school, met een paraplu zijn kinderen beschermd tegen de regen en hebben ze een vrolijk accessoire dat een lach op hun gezichtjes tovert. Maar ook voor buitenspelen is een kinderparaplu handig. Buitenspelen in weer en wind is niet alleen gezond, maar voor kindjes ook hartstikke leuk. Trotseer met de prachtig geïllustreerde Djeco paraplu’s in stijl de druilerige dagen. Regenlaarsjes aan, paraplu mee en dan het allerleukste: flinke plasjes zoeken en springen maar! Een spetterende en magische ervaring.

Een Djeco kinderparaplu: een stijlvolle musthave

Zomer of herfst, regen zit altijd in een klein hoekje. Met een Djeco kinderparaplu zijn kinderen op een stijlvolle manier beschermd tegen de regen. Maar wat maakt de kinderparaplu’s van Djeco zo bijzonder:

  • Bijzonder ontwerp: elke paraplu heeft levendige kleuren en een uniek ontwerp dat meteen de aandacht van kinderen trekt. Zo heeft Djeco kinderparaplu’s in het assortiment met een vleugje magie: de figuurtjes veranderen van kleur zodra ze nat worden door de regen.
  • Diverse thema’s: de kinderparaplu’s zijn verkrijgbaar in verschillende thema's die kinderen aanspreken, van schattige dieren tot coole robots, dus voor ieder kind zit er wel een favoriet dessin tussen.
  • Praktisch: de kinderparaplu's zijn licht van gewicht en hebben een kindvriendelijke opening en sluiting. Hierdoor kunnen peuters en kleuters de paraplu gemakkelijk zelf openen en sluiten, wat zorgt voor meer onafhankelijkheid en zelfvertrouwen. Ook wordt het zicht niet beperkt door de paraplu. Veel kinderparaplu’s van Djeco zijn namelijk doorzichtig met een leuk dessin, waardoor kindjes grotendeels door de paraplu heen kunnen kijken. Geen struikelen meer!

Op avontuur door weer en wind met de Djeco regencapes

Djeco heeft niet alleen paraplu’s in het assortiment die kinderen tegen de regen beschermen, maar ook vrolijk geïllustreerde regencapes. Een regenponcho is zacht en flexibel, waardoor kindjes er goed in kunnen bewegen. Ideaal voor het buitenspelen in de regen! Zoek bijvoorbeeld kleine diertjes die zich graag laten zien bij nat weer, zoals regenwormen, slakken of kikkers. En daarna aan de slag met een smakelijke moddertaart of een koninklijk modderkasteel. En het fijnste na speelplezier in de regen? Dat is dat na regen altijd zonneschijn komt: binnenkomen in een warm, gezellig huis en samen een kopje thee drinken.

Een Djeco paraplu voor jong én oud

Je doet een peuter geen groter genoegen dan door hem een paraplu te geven. Het is iets van ‘grote mensen’ en daar zijn ze dol op. Maar nog leuker is het om samen de regen te trotseren met ieder een eigen paraplu. Zo kun je een Djeco kinderparaplu voor je kleintje matchen met een mooie paraplu voor jezelf. Zo heeft ilovespeelgoed.nl Djeco paraplu’s in het assortiment voor volwassenen. Natuurlijk met de prachtige illustraties die zo kenmerkend zijn voor Djeco, alleen in een wat groter formaat.