37 resultaten

stickers

Djeco stickers zijn hoogwaardige en kleurrijke stickers waarmee kinderen hun eigen persoonlijkheid kunnen uitdrukken. Het stickeren stimuleert de fijne motoriek, hand-oogcoördinatie en creativiteit van kinderen.

De stickers kunnen ook gebruikt worden voor educatieve activiteiten zoals het leren van lichaamsdelen, cijfers en dieren. Daarnaast biedt Djeco ook herbruikbare stickers waarmee kinderen eindeloos kunnen spelen en creatief kunnen zijn. 

Lees verder
Sluiten
1-37 van 37 producten

Djeco stickers

Niets is zo fijn voor kleintjes als stickeren! Met Djeco stickers kunnen kinderen naar hartenlust stickers plakken. De stickers van het Franse merk worden vervaardigd uit hoogwaardige materialen en hebben veel diverse thema’s, van prinsessen en dieren tot dinosaurussen en piraten. Voor ieder kind dus de mogelijkheid om hun eigen persoonlijkheid en stijl uit te drukken. Wat de stickers van Djeco zo bijzonder maakt, is het unieke en kleurrijke dessin. De stickers hebben een speelse en fantasierijke uitstraling, waardoor kinderen zich helemaal kunnen onderdompelen in hun eigen wereld van magie en avontuur.

Leerzaam speelplezier met Djeco stickers

Stickers plakken is niet alleen leuk, het stimuleert ook de ontwikkeling. Djeco stickers bieden tal van mogelijkheden voor leerzaam speelplezier. Zo stimuleert stickers plakken de ontwikkeling van de fijne motoriek, door met duim en wijsvinger stickers van het vel te halen en vervolgens op de gewenste plek te plakken. Daarnaast stimuleert het de hand-oogcoordinatie omdat de ogen en handen goed moeten samenwerken. Ook stimuleert het de creativiteit: op een leeg vel een fantasievol verhaal maken. Door speels te ontdekken, kunnen Djeco stickers een waardevolle aanvulling zijn op de ontwikkeling van kinderen.

Wat kun je doen met stickers?

Stickers hoeven niet alleen creatief of decoratief gebruikt te worden. Stickers zijn namelijk veelzijdig speelgoed waarmee je nog veel meer kunt. Zo heeft Djeco bijvoorbeeld unieke gezichtsstickers in de vorm van onder andere een draak, superheld of vogel. Ideaal als je geen held bent in schminken. Maar ook de andere stickers van Djeco zijn heel veelzijdig. Ilovespeelgoed.nl heeft hieronder een overzicht met stickerideeën gemaakt ter inspiratie.

Hoofd, schouders, knie en teen

Vanaf 1 jaar: voor een dreumes kunnen stickers ingezet worden om lichaamsdelen te leren kennen. Plak een mooie sticker op je voorhoofd, dan op je schouder, knie en als laatste op je teen! Ook kunnen dreumesen kleurtjes leren kennen. Zo kan een dreumes gele stickers op een geel vlak plakken en rode stickers op een rood vlak.

Een, twee, drie, vier, hoedje van papier

Vanaf 2,5 jaar: peuters kunnen met stickers oefenen met hun beginnende gecijferdheid. Zo kunnen ze het juiste aantal stickers plakken bij het juiste cijfer. En voor de dierengek: dieren leren categoriseren door land- en zeedieren in de juiste groep te plaatsen.

Sinterklaas kapoentje

Vanaf 4 jaar: kleuters kunnen tekeningen combineren met stickers. Een mooi kunstwerk van een dierentuin, een kasteel met ridders en prinsessen, of de ruimte met astronauten en planeten. Ook is het voor kleuters leuk om de stickers functioneel te gebruiken, bijvoorbeeld voor een Sinterklaas-aftelkalender.

Aap, noot, mies

Vanaf 7 jaar: schoolkinderen hebben nu een enorme mijlpaal bereikt: leren lezen en schrijven. Vriendenboekjes gaan rond in de klas en de avi-niveaus vliegen je om de oren. Met stickers kunnen ze het schrijven persoonlijker én leuker maken. Of maak zelf een kartonnen boekenlegger, versierd met de vrolijkste stickers.

Eindeloos stickerpret met de Djeco herbruikbare stickers

Djeco heeft niet alleen klassieke stickers, maar ook herbruikbare stickers. Met de Djeco herbruikbare stickers heeft het Franse merk een klassieker in een nieuw, duurzaam jasje gestoken. Het zijn stickers in aansprekende thema’s zoals auto’s of huizen, en aankleedfiguren die steeds opnieuw aangekleed kunnen worden met de herbruikbare stickerkleren. Djeco maakt gebruik van hoogwaardige materialen zoals dik vinyl, waardoor de stickers ook na verloop van tijd mooi blijven en goed blijven plakken. Creatief speelgoed voor eindeloos en duurzaam speelplezier!