28 resultaten

tattoos

1-28 van 28 producten

Djeco tattoo

Hoe leuk is het als je kleine net als mama een stoere tijger op zijn arm kan zetten, of een schattige vlinder net als tante? Dat kan met een tijdelijke Djeco tattoo. Djeco is een Frans merk van kinderspeelgoed met unieke dessins en ontwerpen. De tijdelijke kindertattoos zijn daar geen uitzondering op. Bijzondere, kleurrijke ontwerpen, altijd in thema’s die kinderen aanspreken. Van tattoos in de vorm van sieraden, tot piraten en superhelden. De tattoos zijn ideaal voor kinderen die graag creatief bezig zijn of gek zijn op verkleedpartijtjes.

Hoe werkt een tijdelijke tattoo?

Kinderen kiezen hun favoriete ontwerp, de ouders knippen het uit en verwijderen de beschermende laag. Vervolgens plaats je de tattoo op de huid en wrijf je met een vochtige doek over de achterkant van de tattoo. Na ongeveer 30 seconden kan de papieren laag van de tattoo verwijderd worden en voilà, daar is de tattoo! Nu kan de kleine een paar dagen genieten van de kunstzinnige versiering! Tijdelijke kindertattoos zijn speciaal ontworpen voor kinderen. De Djeco tattooszijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en zijn een geweldige manier om creatief bezig te zijn.

Zijn Djeco tattoos veilig voor kinderen?

Alle tijdelijke tattoos van Djeco zijn veilig voor kinderen. Ze zijn gemaakt van niet-giftige inkt en zijn dermatologisch getest. Het merk gebruikt alleen inkt die voldoet aan de Europese normen en regelgeving op het gebied van cosmetische producten. Dit betekent dat de inkt geen schadelijke chemicaliën of allergenen bevat die de gezondheid van kinderen kunnen schaden. De tattoos vervagen uit zichzelf, maar kunnen ook in een keer gemakkelijk verwijderd worden met een beetje babyolie.

Het leuke van tijdelijke tattoos

Van tijdelijke tattoos die je bij de supermarkt kunt sparen tot een prachtige tekening met stift op de arm: kinderen zijn gefascineerd door tattoos. En dat is niet zo gek! Tattoos zijn namelijk een geweldige manier om hun creativiteit te uiten. Maar niet alleen het creatieve aspect is aansprekend. Peuters vinden het aanbrengen van de tattoo vaak al een avontuur op zich. Daarbij bieden tijdelijke kindertattoos een gevoel van ‘groot zijn’. Bij kleuters en oudere kinderen kunnen de tijdelijke Djeco tattoos ook dienen als een vorm van zelfexpressie en kunnen ze helpen bij het ontwikkelen van een gevoel van identiteit.

Van paaseieren versieren tot een feestactiviteit

Met tijdelijke kindertattoos kun je meer dan alleen je lichaam versieren. Wist je dat je een tijdelijke tattoo ook op een gekookt eitje kunt aanbrengen met een vochtige doek? Voor extra sierlijke en originele paaseieren! Djeco tattoos zijn verder ook een geweldige toevoeging aan kinderfeestjes. Voor een piratenfeest zijn er originele piratentattoos van Djeco waarmee ieder kind zich een echte piraat waant! Ook leuk is een tattoowedstrijd: de meest creatieve tattoo-ontwerpen winnen iets. Djeco tattoos zijn ook erg leuk in een feesttasje of als traktatie in de klas. Al met al geweldig creatief speelgoed!

Waar koop je Djeco tattoos?

Wanneer je leuke tijdelijke kindertattoos zoekt, ben je bij ilovespeelgoed.nl aan het juiste adres. De kindertattoos van het Franse merk Djeco stimuleren de creativiteit van kinderen en dat is ook duidelijk te zien in de collectie tijdelijke kindertattoos met de meest uiteenlopende en bijzondere designs. Met de tijdelijke tattoos van Djeco haal je niet alleen veilig speelgoed in huis, maar creëer je ook ruimte voor je kleine om zich ongeremd creatief te uiten. Ontdek ons aanbod van prachtig geïllustreerde kindertattoos van Djeco!