239 resultaten

jollein

Het Nederlandse merk Jollein weet wat kersverse ouders en verzorgers nodig hebben. Van babyslaapzakken, beddengoed en hydrofieldoeken tot houten speelgoed en knuffels. Het familiebedrijf maakt al sinds 1973 textiel en accessoires voor de babykamer. Jollein heeft een zachte uitstraling door de pastelkleuren en natuurtinten, welke gecombineerd kunnen worden met verschillende prints. Bij het ontwerpen houden ze bij Jollein in gedachten wat een moeder belangrijk vindt voor haar baby, namelijk veiligheid en warmte. Met de zeer gevarieerde collectie is de babykamer gemakkelijk om te toveren tot een knusse, veilige thuishaven die warmte uitstraalt.

De collectie van Jollein is zeer uitgebreid en omvat alles wat een ouder nodig heeft voor de baby in en om het ledikantje. Aangevuld met speelgoed en mooie accessoires om de babykamer compleet en knus te maken zoals muziekhangers en klamboes.

Jollein helpt moeders niet alleen door ervoor te zorgen dat zij alles voor de babyuitzet kunnen vinden, maar ook door de collecties zo te ontwerpen dat alles heel eenvoudig te mixen en matchen is. De thema’s met warme effen items Bliss Knit, Teddy en River Knit passen goed bij de andere thema’s met mooie prints: Bloom, Snake en Spot. De zachte kleuren pale pink en ash green komen bijvoorbeeld terug in de romantische bloemenprint van het Bloom thema en de subtiele slangenprint van Snake. Deze zijn perfect te combineren met de effen gebreide items van River Knit. Dit maakt het inrichten van de babykamer een stuk makkelijker.

Daarnaast biedt Jollein een hulpmiddel om de juiste slaapzak of kinderdeken te kiezen. Alle producten waar baby’s in of onder slapen zijn voorzien van een TOG-tag. TOG staat voor Thermal Overall Grade en deze waarde geeft aan in hoeverre de lichaamswarmte wordt vastgehouden. Zo hoeven moeders zich niet meer af te vragen of hun baby het te warm of te koud heeft. Dat is een hele zorg minder!

Lees verder
Sluiten
1-48 van 239 producten