26 resultaten

stapeltorens & blokken

Little Dutch blokken zijn een geweldige manier om de creativiteit en verbeeldingskracht van kinderen te stimuleren. De blokken zijn gemaakt van hoogwaardig hout en zijn veilig en duurzaam voor langdurig speelplezier. Met diverse vormen en kleuren bieden de blokken talloze mogelijkheden voor het bouwen van torens, huizen en fantasierijke constructies. Bovendien bevorderen de blokken de fijne motoriek en hand-oogcoördinatie van jonge kinderen tijdens het stapelen en bouwen.

Lees verder
Sluiten
1-26 van 26 producten

Little Dutch blokken

Bouw, stapel en creëer met Little Dutch blokken! Blokken zijn er in allerlei variaties en bieden uitdagende speelmogelijkheden voor kleine bouwers. De uitgebreide collectie blokken van Little Dutch bestaat uit stapelblokken, stapelvormen en houten blokken met illustraties om een eigen speelwereld te bouwen. Of kinderen pas net beginnen met stapelen of al zover zijn om echte bouwwerken te maken, voor ieder kind is er een geschikte blokkenset. Speelgoed in de herkenbare Little Dutch stijl, ontworpen om tot de verbeelding te spreken en de fantasie te prikkelen.

Little Dutch blokken voor creatieve bouwwerken

Wat bouwen, stapelen en spelen extra uitdagend maakt, zijn de verrassende vormen van de Little Dutch blokken. In de blokkenset met stapelstenen is geen blokje hetzelfde. Omdat de stapelblokken onregelmatige vormen hebben is het best een lastig klusje om de stenen in balans te brengen. Dat vraagt enige creativiteit en gevoel voor evenwicht. Dit is ook van belang bij de regenboog stapeltoren van Little Dutch. Met de bogen leren kinderen omgaan met evenwicht en maken ze allerlei creaties door de fantasie te gebruiken. De bogen kun je bijvoorbeeld gebruiken als een treintunnel, een huisje voor kleine poppetjes of een brug waar autootjes overheen kunnen rijden.

Spelen, stapelen en leren met een Little Dutch stapeltoren

Er zijn veel verschillende speelmogelijkheden te ontdekken wanneer kinderen een Little Dutch stapeltoren van alle kanten bekijken en bewonderen. Benoem bijvoorbeeld de vrolijke dieren die staan afgebeeld of leer spelenderwijs tellen. Dit kan met cijfers en het corresponderende aantal afbeeldingen op de verschillende zijden van de stapelblokken. Tel boerderijdieren, vogels of vlinders! Ook is het bouwspeelgoed een uitdagende puzzel; als de blokken op de juiste manier worden gestapeld, verschijnt er een grote afbeelding.

Little Dutch blokken op wielen

Stapelen en rijden maar met de Little Dutch blokkentrein! De blokkentrein bestaat uit wagons met stevige wielen en kleurrijke houten blokken om erop te stapelen. De blokken zijn op meerdere manieren te stapelen om elke keer een andere trein te ontwerpen. Sommige blokkentreinen zijn gelijk een trekfiguur. Houd het koordje aan de voorkant vast om de speelgoedtrein mee te trekken op de leukste avonturen.

Kinderen lopen ook weg met de blokkenkar van Little Dutch. De blokkenkar dient tevens als loopwagen en ondersteunt de beginnende stapper. Wanneer de bestemming is bereikt kunnen de blokken uitgeladen worden om mooie figuren en bouwwerken te maken. De duwstang is op peuterhoogte afgestemd. Omdat de wielen zijn voorzien van rubberen bandjes, rijdt de loopkar van Little Dutch soepel en is de vloer beschermd tegen krassen.

Met Little Dutch blokken bouw je aan de toekomst!

Wie is er niet opgegroeid met speelgoedblokken? Spelen met Little Dutch blokken is niet alleen leuk, maar het klassieke kinderspeelgoed is ook nog eens goed voor de ontwikkeling van jouw kind. Spelenderwijs verbeteren kinderen verschillende vaardigheden, die het zelfvertrouwen vergroten en de algehele ontwikkeling op diverse manieren stimuleren. Spelen met blokken is goed voor:

  • Fijne motoriek en hand-oogcoördinatie
  • Concentratie
  • Creativiteit
  • Ruimtelijk inzicht
  • Probleemoplossend vermogen

Little Dutch houten blokken: veiligheid en duurzaamheid voorop

Als ouder wil je natuurlijk speelgoed waar kinderen jarenlang plezier van hebben én dat zo vriendelijk mogelijk is voor het milieu. Little Dutch houten blokken zijn een duurzame keuze. Er wordt gebruik gemaakt van FSC-gecertificeerd hout, wat garandeert dat het hout volledig uit verantwoord beheerde bossen komt. Daarnaast wordt het speelgoed gekleurd met kindvriendelijke verf op waterbasis. Laat je kind met een gerust hart spelen en ontdekken!