11 resultaten

kinderkeuken & winkeltjes

De Little Dutch keuken is een betoverend speelgoed dat de verbeelding van kinderen tot leven brengt. Het mooie design en de hoogwaardige afwerking bieden eindeloze mogelijkheden voor fantasierijk spel. Ook bijpassende keuken accessoires, zoals snijplanken en taarten maken het rollenspel nog realistischer en leuker. Het Little Dutch servies is perfect om de smakelijke maaltijd op te serveren, met vrolijke en kleurrijke ontwerpen die de aandacht van kleine fijnproevers trekken. Ook zijn er een Little Dutch koffiezetapparaat en een theeservies om gezellige koffie- en theekransjes te houden. Creëer een gezellig koffiehoekje met de complete Little Dutch koffiehoek, waar kinderen hun eigen thee- en koffiebar kunnen runnen en drankjes kunnen serveren. En voor het afrekenen is er een Little Dutch kassa, waarmee kinderen spelenderwijs leren over geld, tellen en rekenen.

Lees verder
Sluiten
1-11 van 11 producten

Little Dutch keuken

Wat is er nu leuker voor chef-koks in de dop dan een eigen speelgoedkeuken? De Little Dutch keuken is ideaal! De speelgoedkeukens van het Nederlandse merk zijn een betoverend stuk speelgoed dat de verbeelding van je kind tot leven brengt. Met zijn mooie design en hoogwaardige afwerking biedt de Little Dutch keuken eindeloze mogelijkheden voor fantasierijk spel. De stijlvolle keuken past daarbij in elke ruimte, van kinderkamer tot woonkamer. Laat kinderen zich een echte chef-kok voelen, terwijl ze heerlijke maaltijden bereiden in hun eigen kleine speelgoedkeuken!

Culinair avontuur met Little Dutch keuken accessoires

Als finishing touch voor een speelgoedkeuken vind je bij onsLittle Dutch keuken accessoires. Van snijplanken met fruit en groenten tot heerlijke taarten en zelfs een heus broodrooster, deze accessoires vullen de speelgoedkeuken met bijpassend speelmateriaal en maken het rollenspel nog realistischer en leuker. Met de Little Dutch keuken accessoires kan je kind eindeloos experimenteren en creëren. Daarbij stimuleert het snijden van de houten groenten, fruit of taart de fijne motoriek. Voor chef-koks in spe die graag culinaire gerechten voorbereiden, zijn keukenaccessoires onmisbaar en bieden urenlang plezier!

Serveer een feestmaal met het Little Dutch servies

Na het bereiden van een feestelijke maaltijd, is het tijd om te smikkelen. Het Little Dutch servies is perfect om de smakelijke maaltijd op te serveren. Laat je kind zijn of haar gasten verwennen met een prachtig gedekte tafel en heerlijk eten. Het Little Dutch servies is niet alleen functioneel, maar ook een lust voor het oog. Met vrolijke en kleurrijke ontwerpen trekt het servies meteen de aandacht van kleine fijnproevers. Het hoogwaardige materiaal is veilig voor kinderen en gemakkelijk schoon te maken. Complementeer met heerlijke etenswaren en laat je verwennen met heerlijk eten door je kleine kok!

De lekkerste koffie uit het Little Dutch koffiezetapparaat

De lekkerste koffie komt uit het functionele en mooie Little Dutch koffiezetapparaat. Dit bijzondere keukenapparaat helpt kinderen bij het ontwikkelen van de fijne motoriek en sociale vaardigheden. Ideaal rollenspel speelgoed van Little Dutch!

Gezellige theekransjes met het Little Dutch theeservies

Nodig alle knuffels, poppen en vriendjes uit voor een feestelijk theekransje met het Little Dutch theeservies. Dit prachtige servies bestaat uit schattige kopjes, bordjes en een theepot, allemaal versierd met vrolijke prints. Laat de fantasie van je kind de vrije loop terwijl ze genieten van denkbeeldige drankjes uit prachtig thee- en koffieservies!

Een barista met de Little Dutch koffiehoek

Creëer een gezellig koffiehoekje met de complete Little Dutch koffiehoek. Hier kunnen kinderen hun eigen thee- en koffiebar runnen en heerlijke drankjes en kleine hapjes serveren aan knuffels, vriendjes en familie. Het koffiehoekje heeft allerlei leuke accessoires, zoals kopjes, smakelijke hapjes en zelfs een heuse on-the-go koffiebeker! Hiermee kunnen ze net als een echte barista hun eigen thee- en koffiecreaties maken en serveren. Het Little Dutch speelgoed is prachtig vormgegeven en of je het nou in de woonkamer of in de kinderkamer plaatst: het is een ware eyecatcher in elke ruimte!

Afrekenen met een Little Dutch kassa

Na het maken van de lekkerste koffie en hapjes in een eigen koffiehoek, is het tijd om af te rekenen. Met een Little Dutch kassa is het rollenspel compleet! Je kind leert spelenderwijs over geld, tellen en rekenen. De kassa is ontworpen met aandacht voor detail en functionaliteit. Het heeft een realistisch ontwerp met knoppen om te drukken, een lade met geld en zelfs een pinapparaat. Je kind kan de kassa bedienen als een echte winkelmedewerker en zo het afrekenproces naspelen. Bovendien kan de Little Dutch kassa perfect worden gecombineerd met de Little Dutch koffiehoek of ander winkel speelgoed, voor een complete winkelervaring!