507 resultaten

meri meri

Elk feest of jubileum neemt het Engelse merk Meri Meri te baat om een wonderlijke wereld te creëren, waar kinderen een leven lang dierbare herinneringen aan houden. Hun magische vriendjes en superhelden komen helemaal tot hun recht op de feesttafel met zeemeerminbordjes, piratenservetten en eenhoornslingers.

Voor elk evenement heeft Meri Meri vrolijke, grappige en stijlvolle feestartikelen, ook als het gaat om de grote mensen, om vriendschap en liefde te vieren....Altijd weet Meri Meri treffend een sfeer te creëren en altijd is het weer even mooi, hier en daar met een randje chique.

Om het feest nog meer luister bij te zetten, zijn er lieflijke kettinkjes, haarspeldjes, tattoos of innemende knuffeltjes en rammelaars.

Zoek je een bijzondere kaart om te feliciteren dan heeft Meri Meri een uitgebreide collectie van diverse wenskaarten. Er is voor iedereen wel een kaart, die passend is.

Ooit in Los Angeles begonnen aan een keukentafel met het tekenen van vrolijke kaarten, is het nu een bedrijf in Londen met meer dan 20 ontwerpers en kunstenaars voor hun speelgoed.

Lees verder
Sluiten
1-48 van 507 producten

Meri Meri

Het Amerikaanse merk Meri Meri maakt van elke viering of jubileum een groot feest. Met deze feestartikelen creëer je een wonderlijke wereld waar kinderen een leven lang dierbare herinneringen aan houden. Plezier, kwaliteit en subliem design zijn drijfveren voor het tot stand brengen van elk product. Meri Meri is ooit in Los Angeles aan de keukentafel begonnen met het tekenen van vrolijke kaarten en is nu een bedrijf in Londen met meer dan twintig ontwerpers en kunstenaars.

Meri Meri kaarten

In 1985 is het allemaal begonnen voor Meri Meri met kaarten. De eerste glinsterende wenskaarten werden verkocht in New York, in een van de grootste warenhuizen. Ondertussen is het assortiment enorm uitgebreid en vind je zelfs knuffels en babyspeelgoed van dit merk. Bekijk voor de aardigheid eens de poppen knuffels en rammelaars van Meri Meri

Zoek je bijzondere kaarten om iemand te feliciteren? Of je nu een verjaardagskaart of geboortekaart zoekt, ilovespeelgoed heeft een uitgebreide collectie van diverse wenskaarten. Er zijn passende Meri Meri kaarten voor iedereen/voor elke gelegenheid!

Meri Meri feestartikelen

Het maakt niet uit wat voor feest je viert, Meri Meri feestartikelen zijn er voor elke gelegenheid. Wil je een themafeestje geven voor je kleine? Bekijk dan eens de volgende feestversieringen:

Ook als het gaat om de grote mensen, om vriendschap en de liefde vieren… Altijd weet Meri Meri treffend een sfeer te creëren en altijd is het weer mooi, met hier en daar een randje chique. Zelfs aan de kleinste details is gedacht met de versieringen. Tattoos en taartversieringen passen allemaal perfect bij elkaar. Voor elk evenement heeft Meri Meri vrolijke, grappige en stijlvolle feestartikelen.

Meri Meri kopen

Wil je Meri Meri kopen? Ilovespeelgoed.nl is de feestwinkel voor Meri Meri feestartikelen! Naar een feestje ga je goed gekleed in verkleedkleding. De juiste accessoires horen hier ook bij, denk aan sieraden en haaraccessoires. De kettingen en haarspeldjes van Meri Meri zijn geweldig om het feest nog meer luister bij te zetten. Bekijk het ruime aanbod van het merk en je wordt vanzelf vrolijk. Een feestje mag dan natuurlijk niet uitblijven, daarvoor kun je Meri Meri kopen bij ons!