meri meri

Elk feest of jubileum neemt het Engelse merk Meri Meri te baat om een wonderlijke wereld te creëren, waar kinderen een leven lang dierbare herinneringen aan houden.Hun magische vriendjes en superhelden komen helemaal tot hun recht op de feesttafel met zeemeerminbordjes, piratenservetten en eenhoornslingers.

Voor elk evenement heeft Meri Meri vrolijke, grappige en stijlvolle feestartikelen, ook als het gaat om de grote mensen, om vriendschap en liefde te vieren....Altijd weet Meri Meri treffend een sfeer te creëren en altijd is het weer even mooi, hier en daar met een randje chique.

Om het feest nog meer luister bij te zetten, zijn er lieflijke kettinkjes, haarspeldjes, tattoos of innemende knuffeltjes en rammelaars.

Zoek je een bijzondere kaart om te feliciteren dan heeft Meri Meri een uitgebreide collectie van diverse wenskaarten. Er is voor iedereen wel een kaart, die passend is.

Ooit in Los Angeles begonnen aan een keukentafel met het tekenen van vrolijke kaarten, is het nu een bedrijf in Londen met meer dan 20 ontwerpers en kunstenaars.

999 resultaten

Pagina
  1. meri meri tattoos 'unicorns are real'
    Normaal € 3,50 Speciale prijs € 2,50

999 resultaten

Pagina