322 resultaten

mushie

Leuke stapeltorens, prachtig servies en handige slabbetjes, en dat allemaal van het Amerikaanse merk Mushie! Bij ilovespeelgoed.nl zijn we helemaal fan van dit merk, dat komt doordat de prachtige producten die ze ontwikkelen uitblinken in kwaliteit en duurzaamheid. Daarnaast staan we ook volledig achter hun filosofie: ‘kinderen zijn de toekomst!’ Een kreet die we allemaal wel eens gehoord hebben. Het motto van Mushie gaat zelfs nog een stapje verder: ‘Baby’s verdienen het beste!’

Lees verder
Sluiten
1-48 van 322 producten

Mushie

Ken je de Mushie stapeltoren al? Zo niet, dan wordt het hoog tijd om hier verandering in te brengen. De stapeltoren is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Deze zijn net als de vormen aangenaam zacht. De speelgoedtoren bestaat uit meerdere bekertjes die je kunt stapelen, maar ze zijn ook te gebruiken als zeef. In sommige bekers zitten namelijk gaatjes op de bodem waardoor het ideaal is om ermee in het water of in de zandbak te spelen. Je kunt de Mushie stapeltoren ook gerust mee onder de douche nemen.

Het leukste Mushie servies

Lekker eten is altijd een feestje, kleine kinderen kunnen er echter een bende van maken. Als je pech hebt, zit de pastasaus aan het plafond omdat het bord weer eens van de tafel valt. Of op de kleren van je dreumes zit meer puree dan in de mond. Mushie heeft hier allemaal slimme oplossingen voor bedacht. Zo hebben ze een fijn slabbetje met een opvangbakje en kommen met zuignappen ontwikkelt. Het slabbetje is makkelijk af te wassen en het servies staat stevig op tafel. Zorgeloos aan tafel eten met je kleine grut doe je met Mushie servies!

Zorgeloos spelen met Mushie

Veilig, functioneel en mooi, dat zijn de belangrijkste kenmerken van Mushie! Dit merk staat erom bekend dat ze babyspeelgoed maken van ecovriendelijk siliconen dat BPA-vrij is. Ook ben je ervan verzekerd dat er geen giftige stoffen of chemicaliën verwerkt zitten in hun producten. Dit is voor een servies erg prettig, maar ook voor het speelgoed is dit belangrijk. Baby’s stoppen namelijk graag van alles in hun mond. Met het Mushie babyspeelgoed hoef je je nergens zorgen over te maken! Bovendien gaat Mushie een leven lang mee, zelfs je kleinkinderen kunnen er later nog mee spelen.

Tip: kleed de kinderkamer mooi aan met Mushie!

Mushie voor de allerkleinsten

Met de sensorische producten weet Mushie baby’s en peuters te stimuleren. Naast het speelgoed en de prachtige serviezen, heeft Mushie babyverzorging voor de allerkleinsten. Denk aan heerlijk zachte doeken die multifunctioneel te gebruiken zijn, maar ook aan de allereerste tandjes die doorkomen en verzorging nodig hebben. Het assortiment van dit leefstijlmerk omvat voornamelijk baby- en kinderproducten in zachte pasteltinten en natuurlijke kleuren. Het is eenvoudig, maar ondanks dat een prachtig design! Bovendien is alles zo op elkaar afgestemd dat het allemaal bij elkaar past. Mushie creëert een liefdevolle en sfeervolle wereld voor baby’s, peuters en ouders!