ooly

Het Amerikaanse merk Ooly is dol op het maken van producten die mensen helpen hun verbeelding te uiten en vorm te geven. Het is hun missie om met enthousiasme leuke en unieke producten te bieden die creativiteit en zelfexpressie voor iedereen inspireren.

Ooly heeft een uitgebreide collectie van kleurpotloden, stiften, potloden en tekenpapier. Soms traditioneel, soms voorzien van een knipoog. Het weet met haar producten te verrassen en een glimlach te voorschijn te halen.

Voor hen is 'iedereen' is belangrijk, want ze geloven dat iedereen de kans en de tools verdient om zijn creativiteit te uiten. Ze houden ervan om achtergestelde gemeenschappen te ondersteunen; leraren, studenten en programma's die creativiteit aanmoedigen.

Items 1 to 10 of 21 total

per page
Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Set Descending Direction
 1. ooly diy schetsboek - s | ilovespeelgoed.nl

  ooly diy schetsboek - s

  €9.95

  Een stevig kartonnen schetsboekje met ringetjes en wit papier van het Amerikaanse merk Ooly voor al jouw wonderlijke kunstwerkjes. De dikke pagina's zijn heerlijk om op te tekenen, te doedelen en in te schrijven. Versier de kaft van het schetsboek om het tekenboekje helemaal van jou te maken!

  Een tekenboek met 75 pagina's van 100 gram, zuurvrij papier. Om het kinderschetsboek zit een elastieken band om de pagina's bij elkaar te houden.

  Erg leuk om te combineren met de andere creatieve producten van Ooly!

  Learn More
 2. ooly d.i.y. schetsboek - m | ilovespeelgoed.nl

  ooly diy schetsboek - m

  €13.50

  Een stevig kartonnen schetsboek met ringetjes en wit papier van het Amerikaanse merk Ooly voor al jouw wonderlijke kunstwerkjes. De dikke pagina's zijn heerlijk om op te tekenen, te doedelen en in te schrijven. Versier de kaft van het schetsboek om het tekenboekje helemaal van jou te maken!

  Een tekenboek met 75 pagina's van 100 gram, zuurvrij papier. Om het kinderschetsboek zit een elastieken band om de pagina's bij elkaar te houden.

  Erg leuk om te combineren met de andere creatieve producten van Ooly!

  Learn More
 3. ooly geurende mini markeerstiften | ilovespeelgoed.nl

  ooly geurende mini markeerstiften

  €5.95

  Mini markeerstiften 'Bamboo Brights' die ruiken naar fruit van het Amerikaanse merk Ooly. Zes grappige markeerstiften die op elkaar kunnen worden gestapeld, waardoor ze lijken op bamboestokken. Een geweldige manier voor plezier tijdens het maken van huiswerk!

  Learn More
 4. ooly geurende mini markeerstiften - monsters | ilovespeelgoed.nl

  ooly geurende mini markeerstiften - monsters

  €3.95

  Zes mini markeerstiften 'Monsters' ruikend naar fruit van het Amerikaanse merk Ooly. De Monster markeerstiften zijn grappige kleine markeerstiftjes met mostergezichtjes. Een gek gezelschap tijdens het kleuren of maken van huiswerk!

  Learn More
 5. ooly stapelbare stiften (12 st) | ilovespeelgoed.nl

  ooly stapelbare stiften (12 st)

  €3.95

  Stapelbare stiften 'Heart to Heart' van het Amerikaanse merk Ooly. Twaalf verschillende kleuren hartjesstiften die samen één grote stift vormen. Een andere kleur nodig? Verander de volgorde van de hartjes en kleur er op los. Elke stift heeft een fijne punt, zodat je allerlei gedetailleerde tekeningen kunt maken. Een geweldige manier voor plezier tijdens het kleuren of maken van huiswerk!

  Learn More
 6. ooly waskrijt sterren (16 st) | ilovespeelgoed.nl

  ooly waskrijt sterren (16st)

  €14.95

  Een set van 16 stervormige wascokrijtjes 'Stars of the Sea' van het Amerikaanse merk Ooly. Dat ligt prettig in de kinderhand. Elk zeesterkrijtje heeft een lach op zijn gezicht.

  De wascokrijtjes zijn er in roze, rood, oranje, perzik, geel, zeegroen, groen teal, donkerblauw, lichtblauw, lila, paars, bruin, zwart, grijs en wit. En nu kleuren maar!

  Een krijtje heeft een afmeting van 4,5x4,5 cm.
  In een handig bewaardoosje.

  Learn More
 7. ooly raamstiften (12 st) | ilovespeelgoed.nl

  ooly raamstiften (12 st)

  €19.95

  Tover ramen, spiegels en glazen oppervlakken om in echt kunstwerken met het raamkrijt 'Rainy Days' van het amerikaanse merk Ooly. Deze leuke raam- en glas stiften zijn speciaal gemaakt om te kunnen tekenen op een glazen of andere gladde ondergronden, maar kunnen ook op papier gebruikt worden. Wat ga jij versieren vandaag?

  Gemakkelijk te verwijderen.

  Deze set bestaat uit 12 stiften in verschillende kleuren. 
  In handige opbergdoos.

  Learn More
 8. ooly wascokrijtjes (24st) | ilovespeelgoed.nl

  ooly wascokrijtjes (24st)

  €17.95

  Heldere, levendige, driehoekige wascokrijtjes 'Brilliant Bee' van het Amerikaanse merk Ooly. De krijtjes zijn door hun ergonomische vorm makkelijk vast te houden voor kinderhanden.

  Een set van 24 wascokrijtjes in een handige opbergdoos.
  Lengte van de krijtjes: 8,5 cm.

  Learn More
 9. ooly afpelbare wascokrijtjes (12 st) | ilovespeelgoed.nl

  ooly afpelbare wascokrijtjes (12 st)

  €9.95

  Kleurrijke wascokrijtjes 'Color Appeel' van het Amerikaanse merk Ooly. De krijtjes zijn omhuld met papier met grafische designs. Wanneer het krijtje slijt kan met de koordjes het papier worden verwijderen voor meer kleurplezier.

  Een set van 12 wascokrijtjes in transparante plastic etui.
  Lengte van de krijtjes: 17 cm.

  Learn More
 10. ooly glitter gelkrijtjes (12 st) | ilovespeelgoed.nl

  ooly glitter gelkrijtjes (12 st)

  €17.95

  Out of stock

  Een set bijzondere krijtjes 'Sparkle' van het Amerikaanse merk Ooly. Maak een tekening en zie ze op magische wijze veranderen als je water toevoegt. De krijtjes zijn gemaakt van een gestolde gel waarmee vloeiender gekleurd kan worden dan met normale kleurpotloden. Voeg met een natte kwast aquareleffecten toe voor de mooiste kunstwerken.

  Wanneer het krijtje opraakt draai je hem eenvoudig naar boven voor meer kleurplezier.

  Een set van 12 wascokrijtjes in metalic kleuren in een handige opbergdoos.
  Lengte van de krijtjes: 13 cm.

  Learn More

Items 1 to 10 of 21 total

per page
Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Set Descending Direction