198 resultaten

paola reina pop

Zoek je een pop, dan kom je al snel uit bij een Paola Reina pop. De poppen van dit Spaanse merk zijn namelijk ontzettend schattig! Ze zien er bijna net zo echt uit als de baby’s en kinderen om je heen. De poppen van Paola Reina zijn echte wereldburgers met allerlei verschillende culturele kenmerken. Bovendien zijn ze anatomisch correct, geschapen als een jongen of meisje. De Paola Reina poppen worden volledig met de hand gemaakt, er wordt alleen gebruik gemaakt van de beste materialen uit Europa.

Lees verder
Sluiten
1-48 van 198 producten

Paola Reina pop

Kinderen kopiëren het gedrag van de mensen om hun heen. Wanneer ze bijvoorbeeld een broertje of zusje krijgen, zie je vaak dat ze met hun knuffel of ander speelgoed hetzelfde doen als hun ouders. Hoe leuk is het dan om een echte babypop aan je kleine te geven. Terwijl jij je kersverse zoon of dochter de luier verschoont, zal grote broer of zus dit net zo liefdevol bij de eigen pop doen.

De Paola Reina Gordi pop is verreweg de populairste pop van het prachtige Spaanse merk. De babypop Gordi heeft een lengte van 34 centimeter en zijn lichaam is volledig hard. Dit is niet van dat keiharde plastic dat onprettig aanvoelt, maar het is gemaakt van vinyl dat fijn is om vast te houden. Een Paola Reina pop is echt om van te houden!

Voor elk kind is er een Paola Reina pop

Naast de populaire Gordi babypoppen zijn er nog veel meer poppen van Paola Reina. Er is voor ieder kind wel een geschikte pop te vinden! Is jouw kleine al wat ouder en wil hij graag aan de wandel met zijn eigen pop? Kies dan voor een stapop. Deze Paola Reina pop met haar, is verkrijgbaar in verschillende lengtes. Hieronder zie je een overzicht van de verschillende poppen die ilovespeelgoed.nl in het assortiment heeft:

Een Paola Reina pop is je beste vriend

De nieuwe beste vriend van je kleine ziet er niet alleen vertederend uit met het vrolijke gezichtje, maar ruikt ook nog eens lekker. Aan het vinyl, waar de poppen van gemaakt zijn, is een vleugje vanille toegevoegd. Voor alle poppen zijn er prachtige poppenkleertjes die je los kunt aanschaffen. Hier vind je zelfs de mooiste accessoires die je zelf ook bij je kleine hebt gebruikt. Denk hiervoor aan een poppenslaapzak of draagzak. Spelen met poppen is goed voor de sociale en emotionele ontwikkeling van kinderen!

Waar koop je een Paola Reina pop?

Bij ilovespeelgoed.nl ben je aan het juiste adres om online een Paola Reina pop te kopen. Je eigen kind, buurkind of neefje en nichtje zal dolgelukkig zijn wanneer het een pop van dit merk krijgt. De liefde en aandacht die besteed wordt aan het maken van elke Paola Reina pop, zie je terug. Het is niet voor niets dat de poppen razendpopulair zijn!