18 resultaten

kinderkeuken

PlanToys is een Thais merk dat duurzaam geproduceerd houten speelgoed maakt voor in de keuken. Hun assortiment varieert van houten groenten en fruit tot een houten theeservies met Aziatische invloeden en een Engelse high tea etagère.Alles is gemaakt van ecovriendelijk hout en gekleurd met pigmenten en technieken die minder belastend zijn voor het milieu.

Kinderen voelen zich een echte chef-kok met het keukenspeelgoed en kunnen de meest heerlijke maaltijden bereiden, en het vervolgens serveren op bijpassende houten serviesjes.

Lees verder
Sluiten
1-18 van 18 producten

PlanToys keuken

Wanneer je een houten keukentje in huis hebt, past alles van PlanToys voor in de keuken daar perfect bij. Dit Thaise merk is namelijk de grondlegger van duurzaam geproduceerd houten speelgoed. Alles van een prachtig houten theeservies met Aziatische invloeden tot een houten etagère met allemaal lekkers dat bij een Engelse high tea hoort, PlanToys heeft het allemaal. Uiteraard gemaakt van ecovriendelijk hout en gekleurd met pigmenten en technieken die minder belastend zijn voor het milieu. Laat kinderen een kijkje in de keuken nemen met PlanToys!

Eten en drinken met PlanToys

Begin de dag goed met een heerlijk ontbijt. Een lekker spiegeleitje met een plakje kaas en spek? Of lievere een kom vol sappig fruit? Kinderen kunnen zich urenlang vermaken in hun eigen PlanToys keuken en de meest heerlijke maaltijden bereiden met houten speelgoedgroente en fruit. En om de ervaring compleet te maken, serveren ze hun creaties op een bijpassend houten serviesje. Bij ilovespeelgoed.nl kun je eenvoudig alle benodigdheden voor de kinderkeuken kopen, inclusief houten speelgoed eten en drinken.

Houten groenten en fruit

Je kunt het zo gek niet bedenken of PlanToys heeft het gemaakt van hout. Appels, peren en aardbeien, maar ook ander fruit en heerlijke citrusvruchten. En groenten zijn net zo belangrijk voor een gebalanceerd dieet, daarom zijn er ook volop houten groenten te krijgen, zoals champignon, tomaat, paprika en broccoli. Zelfs een mooie moot zalm en groene asperges voor een heerlijke pasta vind je in een houten uitvoering van dit merk. Bij ilovespeelgoed.nl zijn we gek op het houten speelgoed eten van PlanToys. Kinderen komen zo wel aan hun twee ons groente en twee stuks fruit per dag.

Een houten theeservies voor in de speelgoed keuken

Op de thee bij je zoon of dochter? Het kan met een houten theeservies!En die thee wordt natuurlijk bereid in een houten keukentje. Speelgoed van hout is degelijk, je hoeft je dus geen zorgen te maken over gebroken glas of scherven. Dus, plan jij binnenkort een theebezoek bij je kleintje? Wie weet krijg je er nog een lekkere scone of andere zoete broodjes bij. Kinderen kunnen zich uitleven met het keuken speelgoed van PlanToys!