5 resultaten

(loop)fietsen & -wagens

Met een PlanToys loopwagen kunnen jonge kinderen veilig hun mobiliteit en balans verbeteren. Het merk gebruikt duurzaam rubberhout en geen schadelijke chemicaliën, dus het is een verantwoorde keuze voor ouders.

De houten loopwagens zijn geschikt voor kinderen van ongeveer 12 maanden tot 3 jaar oud, maar het is belangrijk om te kijken naar de ontwikkeling van je eigen kind. Er zijn verschillende varianten beschikbaar, zoals een bus of een vogelwagentje.

Lees verder
Sluiten
1-5 van 5 producten

PlanToys loopwagen

Vanaf het moment dat je kleine dreumes de eerste stapjes zet, wil het het liefst alleen nog maar op pad. Met een PlanToys loopwagen gaat dit stukken makkelijker. Het is geweldig speelgoed voor jonge kinderen die hun mobiliteit en balans willen verbeteren. Als ouder ben je bovendien verantwoord bezig wanneer je een loopwagen van PlanToys aanschaft. Dit merk ontwikkelt namelijk producten die gemaakt worden van duurzaam rubberhout en zijn vrij van schadelijke chemicaliën. Een win-winsituatie dus, je helpt de motorische vaardigheden ontwikkelen en draagt een steentje bij aan de natuur!

Aan de wandel met een PlanToys loopwagentje

Door te kiezen voor een houten loopwagen met vier wielen, heeft je kleine genoeg stabiliteit om veilig rond te stappen. Neem bijvoorbeeld een PlanToys walker. Deze komt in verschillende varianten. Denk aan een coole bus waar zelfs genoeg plek is om speelgoed in op te bergen of aan een schattig loopwagentje met vogels die elke stap samen met je enthousiaste peuter zet. Alles van een houten PlanToys bird walker tot loopfiets koop je eenvoudig online bij ilovespeelgoed.nl.

Voor welke leeftijd is een PlanToys loopwagen?

Een PlanToys loopwagen is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer twaalf maanden oud tot ongeveer drie jaar oud. Dit is de leeftijd waarop kinderen meestal beginnen met stapjes zetten en hun mobiliteit en balans ontwikkelen. Een PlanToys loopwagentje van hout is ontworpen om kinderen te helpen bij deze ontwikkeling door hen een stevige en veilige steun te bieden terwijl ze leren lopen en bewegen.

Het is belangrijk om je te realiseren dat elk kind zich op zijn eigen tempo ontwikkelt en dat er geen vaste leeftijdsgrens is voor het gebruik van een loopwagen. Sommige kinderen kunnen eerder beginnen met het gebruik van een loopwagen, terwijl andere kinderen er langer over doen om te leren lopen zonder hulp. Kijk altijd naar de ontwikkeling van je eigen kind.