50 resultaten

babyspeelgoed

PlanToys is een merk dat zich richt op duurzaamheid, veiligheid en ontwikkeling van kinderen. Het speelgoed is gemaakt van ecologisch verantwoorde materialen en is veilig voor baby's. Het assortiment biedt leuk en educatief speelgoed dat bijdraagt aan de ontwikkeling van visuele, auditieve en motorische vaardigheden. Met PlanToys baby kunnen ouders hun kleine op een leuke en veilige manier laten spelen.

Lees verder
Sluiten
1-48 van 50 producten

PlanToys baby

Het speelgoed merk richt zich op de natuur, veiligheid en de ontwikkeling van kinderen. Ze hebben een groot assortiment aan speelgoed. PlanToys speelgoed is uitsluitend gemaakt van duurzame materialen en wordt op een ecologisch verantwoorde manier geproduceerd. Het natuurlijke rubberhout dat gebruikt wordt voor de producten is afkomstig van bomen, die geen latex meer produceren. PlanToys baby is een uitstekende keuze voor kinderen om mee te spelen, dit komt door het veilige materiaal. Ouders kunnen gerust zijn dat hun kinderen op een leuke en veilige manier kunnen spelen met PlanToys speelgoed.

Duurzaam speelgoed van PlanToys voor de ontwikkeling van je baby

Ben je op zoek naar iets educatiefs en duurzaams voor je kleintje? Kijk dan eens naar de producten van PlanToys baby’s op ilovespeelgoed.nl! De speeltjes, zoals de PlanToys rollen en de PlanToys sensory blocks, dragen bij aan de ontwikkeling van de visuele, auditieve en motorische vaardigheden van jouw kindje. Al deze producten zijn milieubewust geproduceerd van rubberhout. De overgebleven stukken van de productie worden gerecycled.

Het favoriete PlanToys babyspeelgoed

PlanToys biedt een kwalitatief product wat jaren mee gaat, van baby tot dreumes. Het brede assortiment biedt voor ieder kind een speeltje voor zijn of haar leeftijd. Een houten sleutelbos is een ideale rammelaar voor je kind om mee te spelen. Dit komt door de verschillende vormen en kleuren die de sleutelbos heeft. De stacking ring van PlanToys is het ideale middel om kinderen te leren sorteren op grootte. Daarnaast kan de PlanToys Sensory Tumbling bijdragen aan de ontwikkeling, deze tuimelaars verbeteren de fijne motoriek van je kind.

Veilig spelen met PlanToys Baby

PlanToys betekent veiligheid en kwaliteit. Alle producten worden geproduceerd met behulp van milieuvriendelijke materialen, zoals natuurlijke lijm en kleurstoffen gemaakt van kruiden, waardoor ze zeer veilig zijn voor de allerkleinste kinderen. Daarnaast wordt elk product door een vakkundig, ervaren team in elkaar gezet en vervolgens worden de producten nog getest voor gebruik. Een voorbeeld hiervan is de houten PlanToys babygym , je kinderen kunnen op een veilige en speelse manier kennismaken met verschillende vormen en kleuren, terwijl ze actief bezig zijn in de babygym. Zo zal jouw kind steeds opnieuw plezier beleven met PlanToys!

Spetterpret: transformeer jouw babybad in een PlanToys speelparadijs

PlanToys heeft niet alleen geweldig educatief en duurzaam speelgoed voor jouw baby, maar ook voor wat oudere kinderen, zoals PlanToys voor in bad. Dit speelgoed is gemaakt van duurzaam hout en is ontworpen om lang mee te gaan. Het badspeelgoed bestaat uit verschillende leuke figuurtjes die in het water kunnen drijven, waardoor baddertijd nog leuker wordt. Ook het bijbehorende zeilboot speelgoed is een geweldige aanvulling op het speelplezier van jouw kinderen: het stimuleert hun verbeelding en moedigt ze aan om te spelen in het water. PlanToys bad speelgoed is een geweldige manier om je kinderen te laten genieten van hun badtijd!